Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte! ”Un club de mare tradiție și-l dorește foarte mult!”

Giosanu Catinca / 04.03.2021, 14:16
Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte! ”Un club de mare tradiție și-l dorește foarte mult!”

Răzvan Lucescu nu duce lipsa de oferte! De curând, antrenorul român de fotbal a intrat în atenția unui club de mare tradiție. Se pare că oficialii de acolo și-l doresc foarte mult.

Răzvan Lucescu nu duce lipsă de oferte!

Răzvan Lucescu a rupt contractul cu Al Hilal, după un început dezastruos de an. Antrenorul, care a câștigat cu arabii Liga Campionilor Asiei, titlul în Saudi League și Cupa Regelui, a refuzat să comenteze motivele pentru care a eșuat în al doilea an în Arabia Saudită.

În momentul de față, tehnicianul român se află în Maldive, unde a plecat alături de familia sa. Fostul campion al Greciei cu PAOK nu se gândește, deocamdată, la preluarea unei echipe. Cu toate acestea, turcii au scris, recent, că Fenerbahce este interesată de serviciile sale.

Momentan sunt în vacanță, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniștit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine. Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta. Nu știu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanță. Asta e cel mai important”, a spus Răzvan Lucescu, pentru playsport.ro.

”Un club de mare tradiție și-l dorește foarte mult!”

Răzvan Lucescu s-a despărțit de Al-Hilal în urma parcursului sub așteptări din acest sezon, însă performanțele bifate de român la cârma campioanei din Arabia Saudită nu au rămas neobservate de șeicii din zona Golfului.

Ciprian Panait, fost antrenor la Al-Hilal, Al-Raed și Al-Batin, susține că tehnicianul este pe lista unui club important din Orient.

E în măsură să aleagă, eu ştiu un nume din zona Golfului care îl vrea pentru sezonul următor. Ştiu că este o discuţie preliminară în care cineva a prezentat meritele lui şi performanţele pe care le-a realizat la Al-Hilal. O să fie propus, iar clubul despre care este vorba i se potriveşte foarte bine. E o echipă de mare tradiţie, unde antrenorii români au făcut performanţă. Poate să ia iar Liga Campionilor Asiei, cum a făcut cu Al-Hilal.”, a spus Ciprian Panait, conform looksport.ro.