EXCLUSIV. Răzvan Lucescu, primele declarații după plecarea de la Al-Hilal. Unde se află acum fostul selecționer al României

Radu Oprișan 02.03.2021, 14:09
EXCLUSIV. Răzvan Lucescu, primele declarații după plecarea de la Al-Hilal. Unde se află acum fostul selecționer al României

Răzvan Lucescu trece printr-o perioadă nefastă. După ce înțelegerea cu formația saudită s-a încheiat înainte de termen, tehnicianul a dispărut din peisaj. A refuzat să vorbească despre motivele plecării de la echipa căreia i-a adus Cupa Campionilor Asiei. Răzvan Lucescu a făcut primele declarații după plecarea de la Al-Hilal.

Fostul selecționer a dezvăluit și unde se află, mai ales că presa îi pierduse urma în ultima vreme. Numele tehnicianului a fost vehiculat în urmă cu puțin timp. S-a vorbit despre o înțelegere cu Parma, echipă la care activează românii Man și Mihăilă. Răzvan Lucescu s-a limitat doar să nege varianta, fără a mai dezvolta subiectul.

Răzvan Lucescu, primele declarații după plecarea de la Al-Hilal. Unde se află acum

Playsport a dialogat cu Răzvan Lucescu, antrenorul român care a părăsit de curând Al-Hilal. Antrenorul și-a încheiat conturile cu celebra echipă din Arabia Saudită, iar zvonurile  despre viitoarea sa destinație au apărut aproape instantaneu. S-a vorbit despre Parma, iar zilele trecute a apărut pista Fenerbahce Istanbul.

Dacă în cazul italienilor, Lucescu jr. a negat vehement, în ceea ce privește Fenerbahce e refuzat să facă precizări. Răzvan Lucescu a lăsat să se înțeleagă că a lăsat fotbalul în plan secundar, cel puțin în aceste zile. Românul care a devenit campion al Greciei cu PAOK și-a luat o vacanță binemeritată.

Razvan Lucescu, primele declaratii dupa despartirea de Al-Hilal. Unde se afla antrenorul
Razvan Lucescu, primele declaratii dupa despartirea de Al-Hilal. Unde se afla antrenorul

Alături de familie, într-o vacanță exotică

În aceste zile, Răzvan Lucescu se află la mii de kilometri distanță de România. Antrenorul se află alături de familie într-o vacanță, într-un resort de lux din Maldive:

Momentan sunt în vacanță, în Maldive, cu familia. Aveam nevoie de o perioadă în care să fiu liniștit. Vom vedea pe viitor ce va fi, ce urmează pentru mine”, ne-a mărturisit, în exclusivitate Răzvan Lucescu.

În ceea ce privește viitoarea sa destinație fotbalistică, Răzvan Lucescu nu a vrut să dezvăluie nimic. Așa cum ne-a obișnuit, antrenorul păstrează secretul unor posibile negocieri.

Acum nu pot să vă spun nimic pentru că nu mă gândesc la asta. Nu știu unde voi antrena în viitor. Deocamdată sunt în vacanță. Asta e cel mai important”, a mai spus Lucescu jr.

Răzvan Lucescu a făcut primele declarații după plecarea de la Al-Hilal. Antrenorul nu a dorit să vorbească despre eventualele negocieri cu alte echipe. De-a lungul timpului, Lucescu a antrenat echipe importante precum Naționala României, Rapid București, Skoda Xanthi, PAOK Salonic sau Al-Hilal.

În palmaresul de antrenor al lui Răzvan Lucescu se află două Cupe ale României, cu Rapid, campion al Greciei cu PAOK Salonic sau Liga Campionilor Asiei, cu Al-Hilal.

Urmăriți Playsport.ro și pe