Răzvan Lucescu poate schimba echipa în această vară. Antrenorul român este ademenit cu un salariu uriaș

Bogdan Solomon 24.05.2023, 15:55
Răzvan Lucescu poate schimba echipa în această vară. Antrenorul român este ademenit cu un salariu uriaș

Actualul mandat al lui Răzvan Lucescu pe banca lui PAOK Salonic s-ar putea încheia mai devreme decât se aștepta. Presa internațională anunță că o altă echipă îi oferă un salariu uriaș, în încercarea de a-și asigura serviciile sale din această vară.

Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK. Echipa care îl ademenește cu un salariu uriaș

Tehnicianul român a încheiat sezonul pe poziția a patra, la 16 puncte distanță de liderul AEK Atena, dar poate cuceri un nou trofeu, pentru că a reușit calificarea în finala Cupei, unde va înfrunta noua campioană. Meciul are loc miercuri, 24 mai, la ora 20:30.

Ar putea fi, însă, ultima sa prezență pe banca formației elene. Saudiții de la Al Ahli sunt gata să-i facă o ofertă de nerefuzat, chiar dacă actualul antrenor – sud-africanul  Pitso Mosimane – a reușit promovarea în prima ligă. O competiție de care Lucescu junior nu este deloc străin, pentru că a pregătit Al-Hilal în perioada 2019-2021, cu performanțe remarcabile: a cucerit Liga Campionilor Asiei, titlul de campion și Cupa Arabiei Saudite.

„În ciuda faptului că a reuşit să o promoveze pe Al Ahli în prima divizie, Mosimane ar urma să fie îndepărtat de la echipă, iar românul Răzvan Lucescu este anunţat drept succesorul tehnicianului născut la Kagiso”, anunță goal.com.

Răzvan Lucescu se gândește deja la retragere. Nici postul de selecționer nu-l mai atrage

În ciuda faptului că are doar 54 de ani, Răzvan Lucescu a vorbit despre momentul în care va pune capăt carierei de antrenor, afirmând cu tărie că nu are de gând să calce pe urmele tatălui său la capitolul longevitate. Ba chiar a lăsat de înțeles că retragerea se apropie cu pași repezi.

Cât despre un nou mandat la cârma echipei naționale a României, pe care a pregătit-o între 2009 și 2011, șansele sunt extrem de mici. Asta deși Răzvan Burleanu s-a deplasat în Grecia pentru a încerca să-l convingă, înainte de a-l numi selecționer pe Edi Iordănescu.

„Nu vreau să fiu ca tatăl meu, niciodată nu mă compar cu tatăl meu, niciodată nu mi-am proiectat viitorul ca să am o carieră ca a tatălui meu. Îmi place meseria mea, dar mă gândesc serios ca în doi, trei, patru ani să mă opresc. Încep să mă simt bătrân, simt că îmbătrânesc.

Nu intră în calculele mele o eventuală preluare a echipei naționale. Am avut această experiență, știu ce înseamnă. Consider că sunt un antrenor pentru o echipă de club, îmi place să fiu zi de zi acolo, îmi place să pot transmite idei, la echipa națională lucrurile sunt total diferite”, a declarat tehnicianul, nu cu mult timp în urmă.

Urmăriți Playsport.ro și pe