Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit după revenirea în Grecia, la PAOK! Ce obiective are fostul selecționer: „Sunt obligat să plec dacă nu reușesc!”

Giosanu Catinca / 06.06.2021, 12:27
Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit după revenirea în Grecia, la PAOK! Ce obiective are fostul selecționer: „Sunt obligat să plec dacă nu reușesc!”

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit după revenirea în Grecia. Tehnicianul român a declarat că are obiective mărețe la PAOK Salonic. Și asta, pentru că lumea așteaptă lucruri extraordinare, susține fostul selecționer. Ce are de gândă să facă antrenorul echipei elene?

Răzvan Lucescu s-a dezlănțuit după revenirea în Grecia, la PAOK!

Răzvan Lucescu a fost prezentat, zilele trecute, la PAOK Salonic, echipa de care s-a despărțit în urmă cu doi ani. La conferința de presă, Lucescu a vorbit despre trecutul său alături de formația din Grecia, dar și despre planurile pentru următorul sezon. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a spus, printre altele că este foarte fericit că a revenit alături de formația din Grecia și se simte ca și cum nu ar fi plecat niciodată.

Sunt foarte fericit și emoționat, deși pentru mine este ca și când nu aș fi plecat de aici.”, și-a început Lucescu discursul.

În momentul în care a fost întrebat despre adevăratele motive care au dus la întreruperea mandatului trecut și dacă acest lucru poate fi evitat în viitor, Răzvan Lucescu a oferit un răspuns original.

Avem trei opțiuni. Să ne întoarcem în trecut și să vorbim despre această poveste despre care am mai vorbit de câteva ori. Altă opțiune este să vorbim despre viitor, să vedem ce vom face împreună ca să câștigăm titlul. A treia variantă este că nu pot pleca pentru că am o clauză de reziliere de șapte milioane de euro. Nu pot pleca și nici nu vreau să plec.”, a mai spus Răzvan Lucescu la conferința de presă.

Răzvan Lucescu, obiective mărețe la PAOK
Răzvan Lucescu are obiective mărețe la PAOK Salonic

Ce obiective are fostul selecționer: „Sunt obligat să plec dacă nu reușesc!”

După ce a semnat contractul în Grecia, tehnicianul s-a întors în România cu primele impresii. Fiul lui Mircea Lucescu a dezvăluit care sunt principalele sale obiective. Acesta își dorește din tot sufletul să realizeze o nouă dublă campionat-cupă alături de PAOK, pe care vrea să o califice în acest sezon și în grupele Conference League.

Atmosfera de care am avut parte acum, la revenire: echilibru și căldură. Lumea așteaptă de la noi să facem lucruri extraordinare. Asta înseamnă să câștigi. Ăsta e scopul nostru, să câștigăm. A fost o conferință de presă lungă și nu a fost simplă deloc. Am zis de clauză, deci asta e clauză mea de plecare. Când mă duc într-un loc, vreau să stau cât mai mult și să avem rezultate. Dacă nu sunt rezultate, voi fi obligat să plec. Vreau să fie 3 ani de succese. Să fiu fericit și să stau bine de tot acolo. Vreau campionatul, să fac dublă. Ne gândim la ceea ce e acum, Conference League. Întâi trebuie să câștigăm campionatul pentru Champions League. Sunt un antrenor care a lucrat mereu cu ce a găsit și cu ce a avut la dispoziție. Dacă există loc de îmbunătățire, foarte bine. Dacă nu, eu sunt obligat să dau încredere și valoare acestui grup. Să revin la PAOK a fost o decizie de suflet.”, a declarat Lucescu, pe aeroport.

Potrivit publicației grecești Metrosport, Lucescu are la dispoziție 20 de milioane de euro pentru a-și contrui o echipă de vis la Salonic, iar Savvidis spune că suma chiar poate să crească.