Răzvan Lucescu transferă la PAOK un atacant din naționala lui Cristiano Ronaldo! Antrenorul român a fost cheia mutării: „L-a convins!”

Moldoveanu Camelia / 03.07.2021, 21:46

Răzvan Lucescu a fost cheia mutării unui atacant din naționala lui Cristiano Ronaldo la PAOK. Antrenorul român a reușit să negocieze un transfer pentru care echipa din Salonic o să aibă de plătit un salariu impresionant.

Răzvan Lucescu transferă la PAOK un atacant din naționala lui Cristiano Ronaldo!

Lucescu este pus pe treabă la PAOK și își ajută echipa să facă cele mai bune transferuri. După ce s-a auzit că tehnicianul român l-ar vrea iar pe Bernard Mensah, alt nume mare a semnat cu echipa din Salonic.

Coleg cu Cristiano Ronaldo la națională și jucător la AEK Atena, Nelson Oliveira este noul transfer al celor de la PAOK. Răzvan Lucescu a fost cheia acestei mutări, atacantul urmând să încaseze 2 milioane de euro în următoarele două sezoane.

”Nelson Oliveira poate fi considerat jucătorul lui PAOK Salonic. Un rol esenţial în această mutare îl are antrenorul Răzvan Lucescu, care a reuşit să-l convingă pe portughez” scrie Athina984.gr.

Nelson Oliveira are 29 de ani și a jucat până acum în Premier League, League 1, La Liga, dar și la: Deportivo la Coruna, Rennes, Swansea, Nottingham Forest, Norwich City, Reading şi, cel mai recent, AEK Atena. El are 17 selecții în naționala Portugaliei și 26 de goluri în 70 de meciuri doar la AEK.

Lucescu JR. e convins că ar putea colabora cu Gigi Becali la FCSB

Antrenorul celor de la PAOK, Răzvan Lucescu a fost mereu pe lista antrenorilor doriți de Gigi Becali la FCSB. Cu toate că implicarea patronului în alcătuirea echipei la FCSB este de notorietate, Lucescu a declarat că ar putea lucra ca antrenor al roș-albaștrilor cu Gigi Becali. Antrenorul lui PAOK a ținut însă să precizeze și condițiile în care ar accepta o eventuală ofertă a lui Gigi Becali. Răzvan Lucescu a mărturisit că ar insista foarte mult pe implicarea finanțatorului în viața echipei.

Sunt un antrenor care își face treaba cu pasiune și ți-aș răspunde că da, aș lucra acolo, însă depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă acolo, de ce perspective aș avea și de cum aș fi lăsat să lucrez pentru a face performanță.

În momentul de față obiectivul meu este să câștig campionatul, Cupa, pentru că am trăit aceste victorii și știu că pentru asta sunt aici unde mă aflu acum!”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

Răzvan Lucescu consideră că FCSB și-a pierdut din forță și din cauza conflictului dintre Gigi Becali și CSA Steaua. Antrenorul lui PAOK a dezvăluit și un episod povestit de Bogdan Stelea în vestiarul de la FC Brașov. Stelea a evoluat pe parcursul carierei la toate cele 3 mari echipe din București, Steau, Dinamo și Rapid.