Ultimă oră: Răzvan Lucescu, prezentat oficial la PAOK! Pe câți ani a semnat antrenorul român și ce mesaj i-au transmis grecii

Mihai Rosoiu / 26.05.2021, 19:23
Ultimă oră: Răzvan Lucescu, prezentat oficial la PAOK! Pe câți ani a semnat antrenorul român și ce mesaj i-au transmis grecii

Răzvan Lucescu s-a reîntors oficial la PAOK, echipă pe care a mai antrenat-o în intervalul august 2017 – iunie 2019. Alături de PAOK, Răzvan Lucescu a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei. Anunțul revenirii lui Lucescu a fost făcut pe site-ul oficial al clubului PAOK.

O întoarcere neașteptată a lui Răzvan Lucescu

Update. Răzvan Lucescu, prezentat oficial la PAOK!

Generalul s-a întors! PAOK FC anunță că a ajuns la un acord cu Răzvan Lucescu în privința unui contract pe trei sezoane. Împreună cu staff-ul său, Răzvan Lucescu se va întoarce în calitate de antrenor principal la PAOK. Suntem mândri să putem anunța revenirea celui mai de succes antrenor din istoria noastră modernă și îi urăm mult succes în noua aventură”, a fost mesajul clubului de pe site-ul oficial!

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK
Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK

Presa din Grecia a explodat în această după-amiază. Toate cotidianele de sport au preluat informația apărută în premieră la Overfm. Jurnaliștii de aici au anunțat că din vară, Răzvan Lucescu se întoarce la PAOK Salonic. Românul a scris istorie pentru formația din Grecia, pe care a făcut-o campioană după o lungă perioadă de timp.

Vreme de două sezoane, între 2017 și 2019, Răzvan Lucescu a pregătit PAOK, iar în ultimul an petrecut pe banca alb-negrilor a reușit să cucerească titlul. 34 de ani trecuseră de ultima performanță asemănătoare a celor din Salonic.

Razvan Lucescu si Ivan Savvidis vor lucra din nou împreună
Razvan Lucescu si Ivan Savvidis vor lucra din nou împreună

Reușita lui Lucescu jr. a fost urmată de o decizie neașteptată. Tehnicianul a decis să plece de la o echipă aflată pe val pentru a semnat în Orient. Acesta a venit la Al Hilal, unde a petrecut următoarele două stagiuni. În primele luni ale anului 2021, Răzvan Lucescu a fost îndepărtat de la conducerea tehnică a arabilor.

Negocieri cu mai multe formații din Grecia

Potrivit presei elene, Răzvan Lucescu a mai avut oferte din acest campionat în perioada de pauză. Sursele jurnaliștilor susțin că ar fi negociat inclusiv cu AEK Atena, însă cele două părți nu au ajuns la un acord.

S-a vorbit apoi despre o trecere în Serie A. La fel, presa a vorbit despre două variante. Prima ar fi fost retrogradata Parma, echipă la care evoluează Dennis Man și Valentin Mihăilă. Apoi a apărut și pista Sampdoria Genova, acolo unde românul urma să-l înlocuiască pe Claudio Ranieri.

Și despre oferte din Golf au existat zvonuri, însă până la urmă acestea nu s-au concretizat. De altfel, nici trecerea lui Răzvan Lucescu la PAOK Salonic nu este sută la sută sigură.

Contract fabulos pentru Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu și Ivan Savvidis, președintele lui PAOK ar fi avut mai multe runde de discuții, iar la final și-au dat mâna. Nu a fost semnat contractul, însă oferta financiară pusă la bătaie de greci pare să fie imposibil de refuzat. Aproape 2.000.000 de euro pe an este suma pe care grecii i-o oferă antrenorului român.

În aceste condiții e greu de crezut că Răzvan Lucescu va refuza, iar trecerea sa oficială la PAOK ar urma să devină oficială în următoarele ore.