Răzvan Marin, titular la Cagliari într-un meci cu 17 goluri! Mijlocașul român s-a remarcat la una dintre reușite

Cornel Pîrșcoveanu / 17.07.2021, 23:03
Răzvan Marin, titular la Cagliari într-un meci cu 17 goluri! Mijlocașul român s-a remarcat la una dintre reușite

Răzvan Marin a fost titular la Cagliari într-un meci cu 17 goluri! Mijlocașul în vârstă de 25 de ani s-a remarcat la una dintre reușite. Cum s-a descurcat românul?

Răzvan Marin, titular la Cagliari într-un meci cu 17 goluri!

Răzvan Marin a fost introdus pe teren din primul minut. Cu el în teren, formația antrenată de Leonardo Semplici a câștigat, înregistrând un scor extraordinar. Cu 16 la 1 a bătut formația la care este legitimat mijlocașul român. Din anumite motive, jucătorul convocat de selecționerul Mirel Rădoi la echipa națională de fotbal a României a evoluat doar în prima parte a meciului cu Real Vicenza. În ciuda scorului rar întâlnit, el nu a reușit să înscrie niciunul dintre cele zece goluri marcate în primele 45 de minute. Au marcat însă Simeone (5′, 16′, 24′, 34′, 38′), Joao Pedro (18′ și 21′ R, 35′), Personi 17′, 44′ Pereiro, Ceter (49′, 55′, 78′), Cerri (56′, 58′, 70′). Pentru Real Vicenza a bifat un gol Candelaresi în minutul 90.

Mijlocașul român s-a remarcat la una dintre reușite

Giovanni Simeone și Gaston Pereiro au punctat de câte 4 ori, Joao Pedro și Cerri au contribuit cu câte 3 reușite. Ceter a înscris și el, iar Personi a trimis mingea o dată în propria poartă. Reușita de onoare a lui Real Vicenza a venit la ultima acțiune, după un carambol în careu.

Tânărul sportiv a recunoscut, la un moment dat, că i-a fost greu la început, dar s-a adaptat cu timpul.

Vreau să rămân aici. Am avut oferte, da, și din Italia, din Serie A, și din alte campionate. Dar eu vreau să am continuitate acum, nu mă grăbesc.

Vreau să cred că am urmat un parcurs corect până acum în carieră, am urmat traiectoria normală. Am avut un sezon bun. Nu mi-a fost ușor, pentru că nu jucasem prea mult la Ajax înainte.

Însă m-am adaptat, cam după vreo 3 luni am început să cresc, după ce am învățat tactic foarte multe. Acum mă simt bine, sunt mai puternic și fizic. Mă simt mult mai bine și decât eram în Belgia. Am mai multă încredere în mine.”, a declarat Răzvan Marin, într-un interviu acordat în urmă cu două săptămâni.

Chiar dacă Răzvan Marin nu a marcat, acesta a oferit un assist la una dintre reușite, centrând decisiv atacantului Joao Pedro. Spre finalul primei reprize, românul a acuzat dureri la gleznă, însă a continuat partida până la pauză.