Reacția celor de la Real Madrid după oferta extraterestră primită de PSG pentru Mbappe. Ce vrea jucătorul

Cristian Stan 25.07.2023, 11:49
Reacția celor de la Real Madrid după oferta extraterestră primită de PSG pentru Mbappe. Ce vrea jucătorul

PSG a acceptat oferta de 300 milioane de euro a celor de la Al Hilal pentru Kylian Mbappe.

Real Madrid nu poate licita la fel de puternic precum clubul saudit, însă nu abandonează cursa. Florentino Perez, președintele clubului spaniol, are pregătită o soluție pentru ca superstarul francez să ajungă sub comanda lui Carlo Ancelotti în această vară.

Real Madrid nu abandonează lupta pentru Mbappe

Kylian Mbappe nu și-a prelungit contractul cu PSG, unul ce expiră anul viitor, pentru că vrea să plece liber de contract. Atacantul a spus că e dispus să mai evolueze un sezon pentru campioana Franței, iar în vara viitoare să se ducă la Real.

Fotbalistul francez își dorește să ducă la bun sfârșit înțelegerea cu formația franceză și să obțină prima de fidelitate de 90 milioane de euro, cu toate că multe cluburi își doresc semnătura sa.

Al Hilal e ultima formație care a intrat pe fir, iar saudiții au făcut o ofertă pe care PSG nu a putut-o refuza: 300 milioane de euro pentru Mbappe.

Real Madrid, formația afltă în pole-position pentru semnătura atacantului în această vară, nu poate oferi aceeași sumă de transfer precum Al Hilal, însă Florentino Perez are un plan pregătit.

Potrivit francezilor de la L’Equipe, Real Madrid va face o ofertă oficială pentru Mbappe la sfârșitul lunii august, moment în care PSG ar fi presată să accepte, pentru a nu-l pierde pe gratis.

Interesul lui Real pentru Mbappe nu este unul nou. Încă din 2022, ibericii şi-au manifestat intenţia de a pune mâna pe vârful din Hexagon. Mbappe a fost atunci convins să îşi prelungească acordul cu PSG, pentru încă doi ani de zile.

În plus, susţin şefii de pe „Parc des Princes”, tot atunci Mbappe şi-ar fi dat ok-ul verbal că va activa apoi clauza de prelungire până în 2025. De altfel, la conferinţa de presă Mbappe a apărut atunci cu un tricou pe care era inscripţionat pe spate 2025.

Real Madrid îi caută încă un înlocuitor lui Karim Benzema, după ce acesta a plecat, la finalul stagiunii precedente din La Liga, în Arabia Saudită. Benzema s-a înţeles cu şeicii saudiţi de la Al-Ittihad şi este răsăplătit anual cu 100 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe