Reacția incredibilă a femeilor din tribune la meciul lui Rădoi din Arabia Saudită. Acoperite de sus până jos, s-au călcat în picioare

Catinca Giosanu 11.05.2023, 13:46

AL-Taee, echipa lui Mirel Rădoi, a suferit o înfrângere dureroasă în fața celor de la Al-Batin, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 26 a campionatului Arabiei Saudite. Femeile care au asistat la meci s-au dezlănțuit după ce au văzut că trupa pregătită de  Zdravko Logarušić a întors scorul.

Mirel Rădoi, dezamăgit după eșecul cu Al-Batin

AL-Taee s-a duelat miercuri cu rivala Al-Batin. Elevii lui Mirel Rădoi au condus cu 3-0, după golurile înscrise de Sayoud (14), Mbenza (18) și Musona (28-penalty). Ulterior, însă, lucrurile au luat o întorsătură nebună, iar meciul a avut o desfășurare incredibilă, spre disperarea lui fostului selecționer.

Gazdele au redus din diferență, în minutul 45+3, când Lopez a marcat pentru 1-3. Trupa lui Zdravko Logarušić a continuat în același ritm, până când a ajuns la patru goluri bifate.

A pierdut meciul, după ce a condus cu 3-0

Rădoi a continuat să fie optimist la pauză, având în vedere că şechipa sa conducea cu 3-1. După ce a văzut că gazdele marchează gol după gol, tehnicianul s-a schimbat la față și a început să se agite.

Repriza secundă a fost un coşmar pentru elevii românului. Ei nu le-au putut face față celor de la Al-Batin, care și-au adjudecat în cele din urmă victoria.

Golurile echipei câștigătoare au fost marcate de Yousef Al Shammari (52), Roa (87) și Lopez (90+11-penalty).

După golul de 4-3 pentru Al-Batin, femeile care se aflau în sectorul ce le era destinat lor s-au călcat în picioare. Nu le-a venit să creadă că trupa lui Mirel Rădoi a cedat în fața celor de la Al-Batin.

La finalul partidei, Mirel Rădoi a făcut o declarație care nu a fost deloc pe placul susținătorilor lui.

Eu și jucătorii purtăm vina pentru înfrângere, din cauza relaxării pe care am avut-o.”, a transmis fostul selecționer al României.

Urmăriți Playsport.ro și pe