Reacția lui Ionel Ganea după ce a fost acuzat că și-a luat la pumni un fost coechipier: „Nu aș fi acceptat niciodată”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.12.2021, 07:53
Reacția lui Ionel Ganea după ce a fost acuzat că și-a luat la pumni un fost coechipier: „Nu aș fi acceptat niciodată”

Ionel Ganea este recunoscut în fotbalul românesc pentru faptul că a fost un jucător extrem de recalcitrant și uneori violent. Este celebru în toată lumea episodul petrecut în anul 2007 la un meci disputat la Timișoara între Poli și Rapid.

La acel moment în tricoul violeților, Ganea s-a supărat atât de tare pe o decizie a asistentului Mudura, încât s-a dus la acesta și l-a strâns de față. Atunci, fostul mare atacant al naționalei României a primit o suspendare record de 22 de etape.

Ionel Ganea a vorbit despre momentul în care l-a luat la bătaie în vestiar pe căpitanul celor de la FC Brașov

De asemenea, recent, un fost antrenor de la la FC Brașov, Gabi Stan, a dezvăluit un subiect asemănător petrecut la începutul carierei în fotbal a lui Ionel Ganea. El a povestit cum fostul atacant și-a luat la pumni un coechipier în vestiar în urma unor critici ale acestuia.

Ganea nu a infirmat acest incident. Ba chiar se poate spune că l-a recunoscut tacit. El s-a rezumat la a spune că el niciodată nu ar fi stat să fie bătut de cineva, deci se înțelege că mai degrabă el a fost „câștigătorul”.

În primul rând Gabi Stan nu era antrenorul meu, Nelu Naghi era. În al doilea rând, nu aș fi stat să iau bătaie”, a spus Ionel Ganea potrivit sport.ro.

Ce a spus Gabi Stan despre acel incident

Gabi Stan, fost antrenor la FC Brașov a dat „publicității” acest incident, care făcea parte deja din folclorul fotbalului românesc. Numai că nu fusese confirmat până acum.

Eu n-am avut treabă cu Ionel, m-am înțeles foarte bine cu el. Avea 21 de ani, se pregătea foarte bine. La vârsta aia, făcea ordine în vestiar. Ăștia mai bătrâni tot vociferau, că aveau de primit niște bani.

Purdea era căpitanul echipei, el era tartorul. La un moment dat, în baie, s-a luat de ăștia tineri, că nu-și văd de treabă, că din cauza lor n-au bani pentru familie.

L-a jignit pe Ganea, iar ăsta i-a tras niște pumni… deși Purdea era mai mare cu 10 ani. L-a pus la punct, de atunci am avut liniște în vestiar tot timpul! I s-a mai întâmplat treaba asta lui Ionel și la alte echipe, le avea cu astea. Era un băiat foarte drept, imprevizibil în anumite momente, dar corect”, a spus Gabi Stan potrivit gsp.ro.

VIDEO EXCLUSIV. Amintiri din vestiar! Poveste senzațională cu Ionel Ganea și Cristi Pulhac: „Mi-a dat doi pumni de mă durea coasta”