Reacția sinceră a lui Reghecampf, după meciul cu Dinamo: ”Nu mă așteptam să avem un meci atât de bun”

Giosanu Catinca 10.02.2022, 22:08
Reacția sinceră a lui Reghecampf, după meciul cu Dinamo: ”Nu mă așteptam să avem un meci atât de bun”

Dinamo s-a întâlnit joi seară cu CS Universitatea Craiova, în etapa 25 din Liga 1, sezonul 2021 – 2022. Formația pregătită de Flavius Stoican a pierdut lamentabil în fața oltenilor, ajungând astfel în cel mai jos punct al existenței sale.

Dacă formația bucureșteană s-a apropiat și mai mult de retrogradare, Craiova lui Reghecampf are motiv de sărbătoare. Reacția sinceră a lui Reghecampf după Dinamo – Universitatea Craiova, scor 1-6.

Reacţia lui Reghecampf după meciul cu Dinamo

Elevii lui Laurențiu Reghecampf au început în forță partida din Ștefan cel Mare. Oltenii au deschis scorul în minutul 9, când George Cîmpanu a „tăiat” în centru pe lângă Ehmann și a șutat la colțul scurt.

Craiova a mărit avantajul până la pauză. Grigore l-a faultat în careu pe același Cîmpanu, iar Ivan, de la punctul cu var, a dus scorul la 2-0 (minutul 45).

Repriza a doua s-a desfășurat sub aceleași coordonate. La câteva secunde de la reluare, Thomas Chesneau a primit de la Ricci Grigore și a încercat să-l dribleze pe Markovic. Nu i-a ieșit, atacantul oltenilor a recuperat și a marcat pentru 3-0.

Oltenii au continuat să marcheze până în minutul 90, spre dezamăgirea câinilor.

”Nu m-am așteptat să avem un joc așa bun”

Antrenorul Universității Craiova a recunoscut că nu se aștepta ca elevii lui să bifeze atât de multe goluri în fața dinamoviștilor.

Nu m-am așteptat să marcăm și să avem un joc așa de bun. Mă gândeam că venim după un meci greu cu CFR, un meci unde au fost foarte multe emoții în joc, dar felicitări băieților, au jucat foarte bine în seara aceasta. S-au jucat puțin cu ocaziile și au tratat anumite situații superficial, dar până la urmă a ieșit bine.

Eu mă bucur pentru cele trei puncte. Aș vrea să pot să îi fac pe jucători să înțeleagă că urmează un meci greu, acasă, în Bănie. Și ceilalți vin după trei meciuri foarte bune. Atmosfera este una foarte bună, euforie. Va fi spectacol pe stadion, cu siguranță. Un meci unde sunt foarte multe orgolii. Deci, trebuie să ne pregătim, să fim serioși și trebuie să uităm rezultatul, pentru că, sincer, nu contează rezultatul.

Dinamo este Dinamo și așa va fi în continuare. Chiar dacă trec acum printr-o perioadă mai grea, cu siguranță o să își revină. Sunt sută la sută sigur că își vor reveni, pentru că este un club foarte mare.”, a spus Reghecampf, după partida din Ștefan cel Mare.

”Mi-au dat și mie lacrimile. Îl văd pe el, îl văd pe Bebe”

Tehnicianul a vorbit și despre reușita lui Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci.

Trică… Sunt copiii de la academia noastră. De fiecare dată când am nevoie, încerc să îi folosesc. Când avem un meci mai greu nu pot să apelez la ei, pentru că nu sunt încă cpți. Sunt niște copii. Se antrezează zi de zi cu echipa mare. Fac eforturi foarte mari când se antrenează pentru că nu este ușor să faci zi de zi antrenament cu bărbații, dar cresc. Este bine să aibă jocuri bune, iar pentru Trică, că a marcat, este nemaipomenit.

El nu mi-a spus nimic, l-a bufnit plânsul și mi-au dat și mie lacrimile. Mă gândesc că e copilul meu. Îl văd pe el, îl văd pe Bebe.

Pentru noi este foarte important că am obținut cele trei puncte și mai avem încă de luptat. Trebuie să ne concentrăm pentru obiectivul pe care îl avem, să fim cât mai sus în play-off.”, a conchis Reghecampf.