Reacție de „tigroaică” a Cristinei Neagu după ce s-a aflat că a devenit handbalista cu cel mai mare salariu din lume

Ștefănescu Dragoș / 30.12.2021, 12:03
Reacție de „tigroaică” a Cristinei Neagu după ce s-a aflat că a devenit handbalista cu cel mai mare salariu din lume

Cristina Neagu este una dintre cele mai bune jucătoare de handbal din lume. Jucătoarea de la CSM București este la momentul actual reperul handbalului românesc. După ce a devenit handbalista cu cel mai mare salariu din lume, Cristina  Neagu a avut o reacție de mare campioană.

Reacția Cristinei Neagu după ce a devenit handbalista cu cel mai mare salariu din lume

Cristina Neagu este una dintre handbalistele de top ale lumii. Jucătoarea a semnat ieri un nou contract cu echipa CSM București. Contractul este valabil timp de doi ani, iar salariul va fi unul faraonic. Neagu va încasa nu mai puțin de 20.000 de euro pe lună.

După ce a semnat noul contract cu CSM București, Cristina Neagu a oferit și primele declarații. Interul stânga a vorbit despre bucuria pe care o are de a continua la echipa din orașul său natal dar și despre ambițiile viitoare.

În primul rând aş vrea să mulţumesc conducerii CSM Bucureşti pentru încrederea acordată. M-am simţit foarte bine la echipă încă de când am venit, de acum patru ani. Îmi doresc în continuare să fiu acasă alături de suporterii din România şi să încerc să fac performanţă pentru clubul CSM Bucureşti.

Ca în fiecare an, pe plan naţional îmi doresc să câştigăm tot ce se poate câştiga. Apoi îmi doresc să revenim în turneul Final Four al Ligii Campionilor pentru că eu cred că locul nostru e acolo. Şi, bineînţeles, odată ajunşi acolo, să ne luptăm pentru trofeu”, a spus Cristina Neagu.

Salariul, un subiect sensibil pentru Cristina Neagu

Având în vedere că echipa CSM București este susținută financiar de Primăria București, salariul Cristinei Neagu a devenit subiect de polemici în România.

Cristina Neagu a recunoscut că aceste discuții nu i-au picat deloc bine încă de acum 4 ani, când a semnat primul contract cu CSM. Interul stânga recunoaște că în prezent nu mai pune la suflet aceste polemici și se concentrează strict pe jocul său.

Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde vin banii clubului.

Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici.

Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, declara Cristina Neagu în luna aprilie a acestui an.