Reacție dezarmantă a lui Dusan Uhrin: „A fost un sezon catastrofă!” Cum a comentat remiza cu UTA și ce spune despre baraj

Robert Zanfir 13.05.2022, 23:52
Reacție dezarmantă a lui Dusan Uhrin: „A fost un sezon catastrofă!” Cum a comentat remiza cu UTA și ce spune despre baraj

Dusan Uhrin nu s-a ferit de cuvinte după ultimul meci jucat de Dinamo în sezonul 2021-2022 de Liga 1. Roș-albii au remizat cu UTA, 1-1, iar antrenorul a recunoscut că a fost părtaș la un sezon catastrofal.

Dumitru Cardoso a deschis scorul în Ștefan cel Mare, în meciul care a contat pentru runda a 9-a din play-out. Irobiso a egalat târziu pentru gazde, care au închis campionatul cu o serie de patru meciuri fără înfrângere. Totuși, jocul arată foarte rău, lucru recunoscut și de Gabi Torje.

Dusan Uhrin trage linie după cel mai slab sezon al lui Dinamo: „Catastrofă”

Antrenorul ceh a ajuns acolo unde se aștepta încă de la revenirea pe banca roș-albilor. Salvarea și viitorul lui Dinamo depind de meciurile de baraj. Cel mai probabil, „câinii” vor da peste U Cluj, în încercarea de a rămâne în primul eșalon al fotbalului românesc.

„Era important să nu pierdem acasă. Am folosit în jucători având în minte barajul. Ivanovski este accidentat.

(n.r. întrebat despre acest sezon) Pentru Dinamo, catastrofă. Clubul Dinamo are multe probleme financiare, trebuie să îi întrebați pe cei de acolo. Eu nu am preferințe în privința adversarului de la baraj”, a spus Dusan Uhrin, după meci.

Răuță: „La baraj vom juca viitorul lui Dinamo”

„Cred că am fi meritat mai mult azi, noi am avut trei, patru oportunități mari de a marca. UTA a marcat la primul șut.

Ne gândim și la baraj, luăm fiecare meci în parte. În ultimii ani ne-am salvat cu o etapă, două înainte, acum mergem la baraj. Înseamnă că este cel mai greu moment.. Suntem pregătiți, eu cred că dacă vom fi bine, nu vom avea probleme.

Nu contează, poate fi U Cluj, poate fi Hermannstadt. Suntem Dinamo. Se joacă și viitorul, dacă va retrograda, va fi foarte greu. Dar nu cred că meritam locul acesta, să jucăm la baraj.

Avem suporteri fantastici, știm că ne vor încuraja din primul minut și să fie cât mai multă lume alaturi de noi”, a declarat Alexandru Răuță la finalul remizei cu UTA, 1-1.

Dinamo – UTA Arad 1-1. ECHIPELE DE START:

Dinamo: Eșanu – De Moura, Aloe, Patriche, An. Radu – Ivanov, Răuță – Crețu, Ivanovski, Torje – Irobiso
Rezerve: Figueiredo, Carp, Buleică, Rodriguez, Bordușanu, C. Matei, Mihaiu, Bani, Morar
Absenți: Grădinaru, Pierret (suspendați), Ehmann, R. Grigore (în afara lotului), Giafer, Tomozei (accidentați)
Antrenor: Dusan Uhrin

UTA Arad: Balauru – Vukcevic, Erico, Dima, Shliakhov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Cardoso, Miculescu, Otele
Rezerve: Ailiesei, Baravykas, Isac, Pătlăgică, Laukzemis, Dangubic, Iurasciuc, Pop, Fl. Matei
Absenți: Fl. Iacob, Benga, Ongaro (accidentați)
Antrenor: Ionuț Badea

Stadion: Dinamo (București)
Arbitru: Călin Iulian (Argeş) / A1: Bîrdeş Romică (Argeş), A2: Marin Nicusor (Argeş)

Urmăriți Playsport.ro și pe