Reacție dură a lui Mircea Rednic după ieșirea lui Raed Arafat. Antrenorul „câinilor” nu-și explică deciziile guvernanților

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.11.2021, 20:38
Reacție dură a lui Mircea Rednic după ieșirea lui Raed Arafat. Antrenorul „câinilor” nu-și explică deciziile guvernanților

Mircea Rednic a susținut conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj din etapa cu numărul 15 din Liga 1. Printre altele, antrenorul lui Dinamo a comentat și ultimul anunț făcut de Raed Arafat.

Mircea Rednic, supărat că meciul România – Islanda se va juca cel mai probabil fără spectatori

Șeful Comitetului Național pentru Situații de Urgență a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că cel mai probabil meciul România – Islanda se va disputa fără spectatori în tribune. Arafat a explicat că este foarte greu de crezut că se vor da derogări de la noile restricții, așa cum a solicitat Federația Română de Fotbal.

Acest lucru l-a supărat pe Mircea Rednic. „Puriul” s-a arătat foarte mâhnit de faptul că nu li se permite accesul pe stadion nici măcar persoanelor vaccinate anti-Covid-19. În contextul în care în vară s-au desfășurat evenimente cu un număr uriaș de participanți.

Meciul cu Islanda este foarte important şi se joacă cu porţile închise. De ce să nu laşi suporterii vaccinaţi să intre pe stadion? Pentru că băieţii au nevoie de sprijin. De ce suntem aşa căpoşi noi? Trebuia să fim căpoşi şi exigenţi în vară. Am vrut UNTOLD, Costinești, mare, până şi primarii erau la Untold. Ce mai vrem?”, a spus Rednic la conferința de presă.

Anunțul care l-a supărat pe antrenorul lui Dinamo

La începutul acestei săptămâni, Răzvan Burleanu a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că a discutat cu reprezentanții CNSU despre posibilitatea ca FRF să primească o derogare pentru meciul cu Islanda.

Răspunsul lui Raed Arafat a venit extrem de prompt. Tot cu ocazia unei conferințe de presă, secretarul de stat din M.A.I. a explicat că sunt șanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple.

În acest moment, nu știu să se agreeze oricare derogare, în situația în care ne aflăm. Nu știu de derogări, nu știu să existe intenția de a aproba derogări la acest moment. Avem o situație serioasă, trebuie să ne concentrăm pe măsurile care sunt.

Trebuie să vedem cum să ieșim din situația asta, să scadă presiunea de pe sistemul sanitar. Când dai o derogare, începe lanțul derogărilor, pentru că vor veni și alte competiții. Înainte, au fost cerute derogări pentru competiții de la Cluj, care nu s-au dat, pentru tenis, nici aici nu cred că se vor da derogări”, a declarat Raed Arafat.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Mircea Rednic și Deian Sorescu! Nu mai e nimic de făcut