Reacție incredibilă a lui Răzvan Burleanu, în Macedonia! Șeful FRF s-a bucurat la 0-0, ca la o victorie

Olteanu Ștefan 09.09.2021, 08:46

România a obținut doar un egal chinuit în Macedonia, scor 0-0, însă un punct a fost de ajuns pentru a-i aduce un zâmbet pe buze lui Răzvan Burleanu. Aflat în tribuna oficială a arenei de la Skopje, președintele FRF s-a felicitat cu toată delegația României și a părut că e mulțumit de rezultatul de pe tabelă. România a ratat șansa de a urca pe locul 2 în Grupa J, peste Armenia.

Răzvan Burleanu, zâmbitor după egalul cu Macedonia

Răzvan Burleanu nu a lipsit de la Skopje, unde a asistat la duelul Macedonia de Nord – România din preliminariile Campionatului Mondial. „Tricolorii” s-au chinuit serios în prima repriză și în cele din urmă au obținut doar o remiză albă.
România a avut o șansă nesperată de a urca pe locul 2 în Grupa J, grație egalului dintre Armenia și Liechtenstein, însă jucătorii lui Mirel Rădoi au fost copleșiți de miza partidei și au fost depășiți la toate capitolele.
O reacție surprinzătoare a venit din tribune. Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost surprins de fotoreporterii gsp.ro în timp ce zâmbea la tribuna oficială. Burleanu s-a felicitat cu întreaga delegație a FRF și a părut încântat de punctul obținut la Skopje.
E adevărat, e un punct ce păstrează România în cursa pentru locul 2, însă nu poate reprezenta o scuză pentru jocul slab din Macedonia de Nord.

Răzvan Burleanu, zâmbitor în tribunele arenei de la Skopje după Macedonia de Nord - România 0-0
Răzvan Burleanu, zâmbitor în tribunele arenei de la Skopje după Macedonia de Nord – România 0-0

Mirel Rădoi a dat vina pe rezultatul din Armenia

La finalul jocului, Mirel Rădoi a surprins cu o declarație. Selecționerul spune că jocul sub așteptări al „tricolorilor” a venit și pe seama remizei surprinzătoare din duelul Armenia – Liechtenstein 1-1.
Rădoi spune că jucătorii au simțit o presiune suplimentară, cea de a urca pe locul 2, iar asta a influențat deznodământul partidei de la Skopje.

Un rezultat care avantajează Armenia. Nu sunt mulțumit, aș fi vrut să câștigăm această partidă, firește. Am avut două obiective la această partidă. Pe primul l-am îndeplinit, pe acela de a ține rezultatul de egalitate până în minutul 60-70, pentru că știam că după aceea au probleme.
Și apoi să încercăm să stăm puțin mai sus, să încercăm să marcăm. Din păcate nu am făcut-o. Le mulțumesc băieților pentru aceste trei meciuri. La nivel de concentrare și determinare nu am ce să le reproșez. Poate anumite momente în seara asta. Pe același teren a jucat și Macedonia și a avut mai multă inițiativă decât noi.

Nu fac un calcul, să mă gândesc câte puncte luăm într-o dublă sau într-o triplă. Ne gândeam să luăm nouă puncte ca să terminăm pe locul doi, am avut o șansă în seara asta după rezultatul din Armenia. Toată lumea râdea când am spus de Liechtenstein că începe să fie o echipă bună.
A fost un adversar care nu avea nimic de pierdut, foarte agresiv, determinat. Am avut foarte multe momente în care puteam să fim mai relaxați. Sunt lucruri pe care, din punctul nostru de vedere, e greu să le putem antrena. Presiunea, eu cred că au simțit-o. Cred că era mult mai ușor pentru noi să fi câștigat Armenia, poate jocul nostru ar fi arătat altfel în anumite momente”, a spus Rădoi, la PRO TV.

Revolta de la miezul nopții. Răzvan Marin, săgeți către Mirel Rădoi: „Sunt destul de nervos și supărat și nu vreau să vorbesc mai multe”.

Clasamentul din grupa României după primele 6 jocuri

  1. Germania – 15p (golaveraj 17:2)
  2. Armenia – 11p (golaveraj 7:9)
  3. România – 10p (golaveraj 9:6)
  4. Macedonia de Nord – 9p (golaveraj 11:6)
  5. Islanda – 4p (golaveraj 6:14)
  6. Liechtenstein – 0p (golaveraj 2:15)

Programul tricolorilor pentru ultimele 4 dueluri din Grupa J

  • Germania – România, 8 octombrie, de la ora 21:45
  • România – Armenia, 11 octombrie, de la ora 21:45
  • România – Islanda, 11 noiembrie, de la ora 21:45
  • Liechtenstein – România, 14 noiembrie, de la ora 19:00
Urmăriți Playsport.ro și pe