Vlad Achim, după eșecul cu FCSB: ”Mingea nu vrea să intre în poartă, sunt unele faze chiar de ghinion”

Giosanu Catinca 13.11.2022, 23:26
Vlad Achim, după eșecul cu FCSB: ”Mingea nu vrea să intre în poartă, sunt unele faze chiar de ghinion”

FC U Craiova 1948 a cedat pe teren propriu derby-ul cu FCSB. Oltenii nu le-au putut face față jucătorilor lui Gigi Becali. Ei au început bine partida, dar s-au demoralizat după ce au încasat două goluri în primele 26 de minute. Vlad Achim a avut un discurs foarte dur, după jocul cu FCSB.

FCU Craiova – FCSB, scor 0-2

Vicecampioana FCSB a câştigat duminică meciul cu formaţia FC U Craiova 1948. Partida a contat pentru etapa 18 din Superliga. Golurile au fost marcate de Tavi Popescu (minutul 4), Joyskim Dawa (minutul 26).

Adrian Mititelu era așteptat să vorbească despre prestația jucătorilor săi, însă nu s-a întâmplat acest lucru. Au apărut la interviu, însă, doi dintre jucătorii de bază ai Craiovei.

Reacția lui Vlad Achim

La interviul de după meci, Vlad Achim a dat vina pe ghinion. El nu înțelege de ce la ei mingea deviată nu intră în poartă, lucru care se întâmplă la roș-albaștri.

Primim goluri repede și înapoi nu dăm. E destul de greu când mingea nu vrea să intre. Cea mai mare problemă  este că luăm goluri repede, avem probleme la fazele fixe.

(nr. despre cum vede lucrurile pe viitor) Soluția este să fim o echipă mai solidă, mult mai pragmatică, să nu mai luăm goluri atât de repede, venite după greșeli de arbitraj. La Chițu a dat cu el de pământ Tamm și nu s-a dat nimic… Asta este, nu mai contează.

Important este să fim mai atenți pe faza defensivă, să nu mai oferim aceste cadouri și cred că vom reuși să redresăm situația.

Este bună această pauză, trebuie să ne limpezim mințile. Mergem acum acasă fiecare și sper să revenim cu altă concentrare, cu dorință și să scoatem echipa de unde este.

La pauză eram supărați pentru aceste goluri primite, dar jocul nu pot să spun că a fost foarte slab. Asta s-a întâmplat și la CFR, și la meciul cu Farul. Mingea nu vrea să intre în poartă, sunt unele faze chiar de ghinion. La ei mingea deviată intră în poartă, la noi mingea deviată se lovește de portar. Eu zic că aceste lucruri vor trece și dacă vom reuși să fim de la început mai bine intrați în joc, atunci vor veni rezultatele pozitive, pentru că avem jucători buni.”, a spus Achim, la interviul de după meci.

George Ganea: ”Sunt foarte supărat”

George Ganea a mărturisit că și-ar fi dorit să marcheze cel puțin un gol în meciul cu FCSB, disputat pe stadion propriu.

Îmi pare foarte rău că nu am putut să marchez și sunt foarte supărat. Ei au luat cele trei puncte și noi am plecat acasă supărați.

Orice jucător care joacă în atac simte presiune. Toți simțim că trebuie să îl înlocuim pe Compagno. Andreas a făcut un campionat foarte bun, a avut multe goluri, a ajutat echipa foarte mult. Eu joc în bandă acum, la început eram atacant, s-a văzut că încă nu pot să joc acea poziție. Am trecut în bandă și mă simt mult mai bine aici.

Am avut ocazii și chiar îmi pare rău că nu am putut să le fructific.

Ne este greu, dar nu avem ce să facem, tot noi trebuie să o scoatem la capăt așa cum am ajuns aici. Trebuie să adunăm victorii pentru a ieși din această fază proastă.

(nr. despre Nicolo Napoli) Eu zic că a fost bine. Ați văzut și la Voluntari. Mereu când jucăm acasă suntem înjurați. Eu cred că dacă susți echipa putem să jucăm și mai bine. Jucăm altfel așa.

Eu zic că o să fie bine. Avem astea trei săptămâni și sper să ieșim din această fază proastă, pentru că nu mai putem.”, a spus Ganea, după jocul cu FCSB.

FCU Craiova – FCSB, echipe de start:

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – G. Ganea, Baeten, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: Gurău – Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu
Antrenor: Nicolo Napoli

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Omrani, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu
Antrenor: Mihai Pintilii