Real Madrid e pregătită să ofere 30 de milioane de euro pentru un mijlocaș de care au auzit doar experții și pasionații

Moldoveanu Camelia 06.01.2022, 16:41

Un tânăr fotbalist de 21 de ani poate ajunge la Real Madrid pentru 30 de milioane de euro. „Galacticii” speră ca talentatul sportivului să le rezolve problemele din zona mediană, însă puține persoane au auzit de el până acum.

Un semi-anonim este speranța celor de la Real Madrid

Real Madrid își dorește să-l transfere pe Oihan Sancet, un mijlocaș de 21 de ani de care doar experții și pasionații au auzit. Fotbalistul evoluează în prezent pentru Athletic Bilbao, iar, potrivit Defensa Central, mutarea s-ar putea realiza chiar în această iarnă pentru suma de 30 de milioane de euro.

Carlo Ancelotti întâmpină probleme la mijlocul terenului, iar scouterii madrileni sunt convinși că Oihan Sancet poate aduce îmbunătățiri. Fotbalistul se află la Bilbao din 2015, asta după ce a fost transferat de la Osasuna Pamplona.

Oihan Sancet are până în acest moment 61 de meciuri jucate la echipa mare a celor de la Athelic Bilbao, acumulând șapte goluri și șase pase decisive. Potrivit Transfermarkt.de, mijlocașul este cotat la 5 milioane de euro.

Câți bani a reușit să câștige Gareth Bale pentru fiecare minut jucat în tricoul lui Real Madrid

Gareth Bale se aproapie de finalul aventurii sale la Real Madrid, însă după mai bine de 8 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, galezul se poate mândri cu faptul că a reușit să câștige 4 trofee UEFA Champions League, dar și o sumă uriașă de bani. În vara anului 2013, când era transferat de la Tottenham, Gareth Bale era cea mai spectaculoasă mutare de pe piața transferurilor. Galezul venea cu obiective uriașe pe Santiago Bernabeu și la vremea aceea părea că va putea fi unul dintre viitorii pretendenți la Balonul de Au

Aventura lui Bale în Spania a început cu dreptul, reușind câteva sezoane bune, însă în ultimii ani, cariera sa a fost măcinată de fel și fel de probleme. În primul rând, accidentările l-au împiedicat pe Bale să mai evolueze la cel mai bun nivel al său. Și, de asemenea, problemele extrasportive au contribuit și ele la decăderea lui Bale.
Real Madrid a încercat să îl vândă în sezoanele precedente, dar salariul uriaș pe care îl are Bale pe Santiago Bernabeu a fost mereu o problemă pentru celelalte cluburi.

Coșmarul este aproape de final, deoarece lui Bale îi va expira înțelegerea în iunie 2022. Însă până atunci, Real Madrid va mai trebui să plătească o sumă uriașă pentru nimic. Și asta, deoarece Bale a evoluat în acest sezon doar 193 de minute, într-un total de trei meciuri. În acest context, spaniolii de la AS au făcut un calcul și au ajuns la concluzia că Bale, pentru fiecare minut jucat în actuala stagiune, a încasat 88.000 de euro. Salariul net al galezului este de 17 milioane de euro anual.

Urmăriți Playsport.ro și pe