Real Madrid l-a cedat gratis pe atacantul transferat în urmă cu 3 ani pentru 63 de milioane de euro

Octavian Vasilescu 09.07.2022, 18:22
Real Madrid l-a cedat gratis pe atacantul transferat în urmă cu 3 ani pentru 63 de milioane de euro

Atacantul Luka Jovic (24 de ani) a fost cedat de Real Madrid la Fiorentina, în Serie A.

Fiorentina l-a transferat gratis pe Jovic, dar Real Madrid va păstra 50% dintr-un viitor transfer. Atacantul sârb mai avea doi ani de contract cu Real Madrid, dar i-a dezamăgit total pe spanioli.

Luka Jovic, trimis de Real Madrid la Fiorentina

Luka Jovic pleacă de la Real Madrid după ce a marcat trei goluri în 36 de jocuri oficiale. În 2019, campioana Europei a plătit 63 de milioane de euro pentru transferul lui Jovic, de la Eintracht Frankfurt.

În 2021, nemții l-au împrumutat de la Real Madrid pentru 1 milion de euro. Acum, spaniolii au decis să scape definitiv de Jovic.

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Luka Jovic se ridică la 16 milioane de euro. În 2019, când a fost achiziționat de Real, el era cotat la 60 de milioane.

Așadar, Real Madrid a renunțat gratis la atacantul pentru care a cheltuit 63 de milioane de euro în urmă cu trei ani.

De-a lungul carierei, Jovic a mai evoluat pentru Steaua Roșie Belgrad, Apollon Limassol și Benfica. Pentru naționala Serbiei, el a înscris nouă goluri în 26 de apariții.

Florentino Perez, despre Erling Haaland

Atacantul Erling Haaland (21 de ani) a fost pe lista lui Real Madrid, dar între timp a semnat cu Manchester City. Președintele lui Real Madrid, Florentino Perez, a vorbit acum despre vârful norvegian.

Haaland a semnat cu Manchester City în această vară, iar Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG. Ambele staruri era pe lista lui Florentino Perez, dar campioana Europei nu a reușit să dea lovitura.

Florentino Perez nu plânge după Erling Haaland. Oficialul lui Real Madrid spune că deja are în echipă cel mai bun atacant din lume, Karim Benzema (34 de ani). În opinia sa, Haaland ar fi fost rezervă dacă ajungea la Real Madrid:

Haaland? Avem deja cel mai bun atacant din lume (n.r. Karim Benzema). Nu-l putem aduce pe Haaland, un jucător grozav, și să îl ținem pe bancă”, a declarat Florentino Perez, conform Bild.

Urmăriți Playsport.ro și pe