Real Madrid nu mai stă după Mbappe. Atacantul dorit pe „Bernabeu” și afacerea de 80 de milioane de euro

Cosmin Olteanu 12.06.2023, 10:06
Real Madrid nu mai stă după Mbappe. Atacantul dorit pe „Bernabeu” și afacerea de 80 de milioane de euro

Real Madrid nu mai stă după Mbappe. „Galacticii” au ochit un atacant de 80 de milioane de euro.

În această vară, Real Madrid s-a despărțit de Karim Benzema și Mariano Diaz, motiv pentru care este nevoită să transfere, urgent, cel puțin un atacant.

Real Madrid nu mai stă după Mbappe. Atacantul dorit pe „Bernabeu” și afacerea de 80 de milioane de euro

Cum Mbappe nu dă semne că ar dori să vină pe „Santiago Bernabeu”, Real Madrid l-a ochit pe Kolo Muani de la Eintracht Frankfurt, anunță cotidianului german Bild, citat de presa spaniolă.

Numai că nemții nu ar fi dispuși să renunțe ușor la Muani, suma de transfer cerută de aceștia ridicându-se la 80 de milioane de euro. Sursa citată notează că Real Madrid nu este dispusă să plătească atât pentru atacantul francez.

Kolo Muani a avut un sezon excelent la Frankfurt, reușind să dea 23 de goluri și 17 pase decisive în 46 de meciuri jucate.

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Kolo Muani este cotat la 65 de milioane de euro.

Real Madrid a rămas fără Karim Benzema

Real Madrid l-a pierdut, în această vară, pe Karim Benzema, unul dintre cei mai importanți jucători ai formației de pe „Santiago Bernabeu”, în ultimii 14 ani. Vârful francez a ales să semneze, în Arabia Saudită, cu Al-Ittihad.

„Doream să-mi închei cariera la Real Madrid, dar viaţa mi-a oferită o oportunitate.

Nu voi voi uita însă niciodată Real Madrid. E imposibil, este cel mai bun club din istorie. Dar cred că astăzi este momentul să merg şi să încep o altă poveste. Este greu să vorbesc cu atâtea emoţii, dar am vrut să mulţumesc clubului Real Madrid şi coechipierilor mei. Doare!

A fost un drum bun în viaţa mea. Am fost norocos să-mi împlinesc visul din copilărie”, a declarat Karim Benzema, în cadrul conferinței de presă în care și-a luat adio de la Real Madrid, citat de MARCA.

Urmăriți Playsport.ro și pe