Real Madrid pierde două vedete. Carlo Ancelotti le-a spus în față că trebuie să plece

Ștefănescu Dragoș / 31.07.2022, 19:20
Real Madrid pierde două vedete. Carlo Ancelotti le-a spus în față că trebuie să plece

Real Madrid nu a reușit o campanie de transferuri spectaculoasă în această vară dar a renunțat deja la mai mulți jucători. Plecările de pe Santiago Bernabeu vor continua însă. Carlo Ancelotti i-a anunțat personal pe doi jucători că nu mai fac parte din planurile sale. Aceștia vor trebui să-și găsească rapid alte echipe.

Plecările de la Real Madrid continuă. Carlo Ancelotti a anuțat doi fotbaliști că nu mai fac parte din planurile sale

Real Madrid a reușit în sezonul trecut să câștige titlul în La Liga și să triumfe în Champions League. În ciuda faptului că doresc să se bată din nou pentru trofee, madrilenii au făcut doar două transferuri în această vară. Antonio Rudiger și Aurelien Tchouameni sunt singurii jucători aduși pe Santiago Bernabeu.

Chiar dacă au făcut doar două trasferuri, madrilenii vor să se mai despartă de câțiva jucători. Potrivit celor de la Marca, Carlo Ancelotti i-a anunțat deja pe Alvaro Odriozola (26 de ani) și pe Mariano Diaz (28 de ani) că nu fac parte din planurile sale. Cei doi au fost folosiți extrem de puțin în meciurile amicale pe care Real Madrid le-a disputat în SUA. Mai exact, dor 30 de minute au prins fiecare dintre cei doi în aceste jocuri de pregătire.

Odriozola mai are contract cu Real Madrid până în 2024. Șansele sale de a evolua pe postul de fundaș stânga sunt minime, deoarece Carvajal este titularul de drept pe acest post. În plus, Vincius Tobias (18 ani) este văzut drept viitorul jucător de bază pentru acest post.

Nici Mariano Diaz nu are șanse prea multe pe postul său, chiar dacă Luka Jovic și Borja Mayoral au plecat. În ofensiva Realului el nu are șanse prea mari să joace în următoarea perioadă, având în vedere numele din lot.

Carlo Ancelotti încearcă să-l ”resusciteze” pe Eden Hazard

În momentul în care a ajuns la Real Madrid, în schimbul a 115 milioane de euro, Eden Hazard avea o cotă de piață de 150 de milioane de euro. După trei ani petrecuți la Madrid, belgianul valorează doar 12 milioane de euro. O mare deziluzie nu doar pentru fani, cât și pentru Florentino Perez. Președintele „galacticilor” ar putea primi, totuși, o veste bună în curând.

Ancelotti l-a folosit pe fostul atacant al lui Chelsea pe postul de „9” clasic în ultimul amical, 2-2 cu Club America. Hazard a impresionat și chiar a marcat, din penalty.

Trebuie să-i dăm minute lui Hazard, pentru că este un jucător grozav și avem nevoie de el. S-a îmbunătățit față de primul meci”, a spus Ancelotti după meciul cuformația mexicană.