Real Madrid ”sparge banca”. 300 de milioane de euro pentru 4 transferuri

Radu Bordei 06.06.2023, 21:05
Real Madrid ”sparge banca”. 300 de milioane de euro pentru 4 transferuri

Toate planurile au fost date peste cap, la Real Madrid, după ce Karim Benzema și-a anunțat plecarea. Se așteptau transferuri importante în această vară, dar acum galacticii au nevoie de o reconstrucție masivă. De aceea, Florentino Perez s-a gândit să suplimenteze bugetul de transferuri.

Suma uriașă pregătită de Real Madrid pentru transferuri. Principalele ținte

Madrilenii au reușit să deblocheze mai multe fonduri, după ce au scăpat de o parte din fotbaliștii cu salarii mari, pe care nu se bazau. Eden Hazard, Marco Asensio și Mariano Diaz au părăsit echipa. Plecarea lui Karim Benzema a fost o lovitură la care nu se aștepta nimeni, în această vară, lucru care îi obligă pe șefii clubului să investească în aducerea de atacanți.

Principala țintă rămâne mijlocașul Jude Bellingham, jucătorul de 19 ani de la Borussia Dortmund. Cele două cluburi ar avea deja o înțelegere, pentru o sumă de 100 de milioane de euro. Cu acest transfer, Realul își va asigura linia mediană, iar acum prioritatea va fi ofensiva.

Harry Kane, starul lui Tottenham, este omul pentru care Realul este gata să ofere undeva la 80 de milioane de euro. O altă sută de milioane va fi dedicată aducerii a altor doi fotbaliști în ofensivă. Kai Haverts și Samuel Chukwueze sunt fotbaliștii care sunt luați în considerare pentru a întări ofensiva galacticilor.

Benzema, despărțire în lacrimi de Real Madrid

Marți, Karim Benzema a susținut o conferință de presă în care și-a luat adio de la Real Madrid. Francezul a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre perioada frumoasă petrecută la echipa de pe „Santiago Bernabeu”.

Totodată, atacantul, în vârstă de 35 de ani, a dezvăluit faptul că și-ar fi dorit să-și încheie cariera de fotbalist la Real Madrid.

Doream să-mi închei cariera la Real Madrid, dar viaţa mi-a oferită o oportunitate. Nu voi voi uita însă niciodată Real Madrid. E imposibil, este cel mai bun club din istorie. Dar cred că astăzi este momentul să merg şi să încep o altă poveste. Este greu să vorbesc cu atâtea emoţii, dar am vrut să mulţumesc clubului Real Madrid şi coechipierilor mei. Doare!

A fost un drum bun în viaţa mea. Am fost norocos să-mi împlinesc visul din copilărie, a declarat Karim Benzema

Inclusiv Florentino Perez a avut un discurs emoționant, transmițându-i, lui Benzema, aprecierea pe care i-o poartă.

Karim, ai fost un exemplu de comportament şi profesionalism la clubul nostru. Ca preşedinte, trebuie să-ţi spun că, în toţi aceşti ani, nu aş şti cum să pun un «dar» în privinţa conduitei tale. Ţi-ai câştigat dreptul de a-ţi decide destinul. Un viitor care îţi aparţine doar ţie şi trebuie să-l respectăm. Astăzi nu pleacă doar încă un jucător, astăzi îşi ia rămas bun unul dintre cei mai incredibili jucători din istoria noastră, a spus președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, care a fost prezent la eveniment

Urmăriți Playsport.ro și pe