Real Madrid vrea să dea lovitura și să-l legitimeze pe Mbappe, dar așteaptă un semn de la starul lui PSG

George Drafta 13.06.2023, 10:26
Real Madrid vrea să dea lovitura și să-l legitimeze pe Mbappe, dar așteaptă un semn de la starul lui PSG

Madridul fierbe după anunţul venit din Franţa, în urma căruia Mbappe ar putea avea drum liber spre Santiago Bernabeu.

Însă şefii Realului nu se grăbesc să facă o nouă propunere oficială pentru a-l cumpăra pe Kylian, conform Marca. Aşteaptă un semn de la francez. Pentru a demara tratativele cu omologii de la Paris. Madrilenii ar putea în aceste condiţii să îşi schimbe strategia din această vară. Ei gândindu-se la alte ţinte pentru campania de mercato.

Primele două transferuri au fost deja făcute. Însă Fran Garcia şi Belligham nu vor putea să îi înlocuiască total pe cei de care clubul s-a despărţit deja. Benzema, Asensio, Mariano și Hazard sunt pierderile Realului după finalul sezonului 2022-2023.

Florentino Perez poate face o nouă eră galactică la Real
Florentino Perez poate face o nouă eră galactică la Real

Mbappe ar putea fi cel care să îl facă uitat pe conaţionalul său Benzema. Balonul de Aur părăsind Europa pentru milioanele şeicilor.  Iar mutarea are şanse mari de reuşită în condiţiile în care vârful de 24 de ani nu are de gând să îşi prelungească acordul actual cu gruparea din capitala Franţei.

Transfer grăbit cu un an

Şi cum nici PSG nu vrea să îl piardă gratis, pentru vicecampionul mondial se deschid porţile unui transfer spectaculos. Florentino Perez trebuie să îşi schimbe planurile din mers. Având în vedere decizia luată de conducerea campioanei din Hexagon.

Nasser al Khelaifi nu vrea să îl piardă gratis pe cel mai bun marcator all time al clubului din Paris Sursă foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Nasser al Khelaifi nu vrea să îl piardă gratis pe cel mai bun marcator all time al clubului din Paris, sursă foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Totuşi, şeful blanco nu vrea să facă el primul pas şi aşteaptă ca impresarul lui Mbappe să mişte lucrurile pentru ca mutarea deceniului să prindă contur. Mbappe nici nu poate fi abordat direct de cea mai titrată echipă a Europei, câtă vreme el nu se află în ultimele 6 luni de contract cu PSG.

Venirea lui Mbappe ar putea provoca disensiuni în cadrul lotului, din cauza salariului foarte mare pe care îl va avea vedeta selecţionatei lui Deschamps. Însă nici acest aspect nu va putea să stea în calea transferului. După ani la rând în care a testat pista fără succes, Realul este mai aproape ca niciodată să îl aducă în curtea sa pe golgheterul Cupei Mondiale de anul trecut.

Urmăriți Playsport.ro și pe