Real Madrid se roagă ca Pochettino să nu ajungă la PSG! Planurile galacticilor sunt date peste cap

Radu Bordei 24.12.2020, 21:53
Real Madrid se roagă ca Pochettino să nu ajungă la PSG! Planurile galacticilor sunt date peste cap

Real Madrid ar putea fi afectată dacă Pochettino ajunge la PSG. Se anunță un Crăciun agitat la Paris și nu numai. Dacă fostul antrenor de la Tottenham va ajunge la gruparea de pe Parc de Princes, atunci și planurile celor de la Real Madrid vor fi date peste cap.

Galacticii stabiliseră să investeească masiv în vară pentru aducerea lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu. În plus, argentinianul Pochettino era văzut drept urmașul natural al lui Zidane pe banca Realului. Acum totul este în aer în capitala Spaniei

Tuchel nu mai era dorit nici în vestiar

Demiterea lui Tomas Tuchel, chiar în ajunul Crăciunului, a luat lumea fotbalului prin surprindere. Nu era un secret că tehnicianul german nu se înțelegea cu conducerea clubului. Mai ales directorul sportiv, Leonardo, a fost ținta atacurilor antrenorului. Acesta era nemulțumit că PSG nu a efectuat transferurile dorite. Asta s-a văzut în startul ezitant de campionat, unde campionii sunt pe locul 3.

Distanța față de primul loc este doar de un punct, dar evoluțiile au fost slabe și parizienii au 4 înfrângeri în 17 partide, cele mai multe dintre primele clasate. Nici relația cu starurile Neymar sau Mbappe nu era mult mai bună. Cu atacantul francez nici nu mai vorbea. A fost nevoie ca Leonardo chiar să organizeze discuții între cei doi, pentru a media situația. Așa că, deși în vară a jucat finala Ligii Campionilor cu PSG, timpul lui Tuchel se apropia de final.

Real nu vrea ca Pochettino să ajungă la PSG.

Tehnicianul argentinian, fără servici după plecare de la Tottenham, este favoritul șefilor de la PSG. Vestea aceasta nu va fi pe placul celor de la Real Madrid.

Conform publicației AS, Florentino Perez este un mare admirator al lui Pochettino și îl dorea la Real. Legenda Raul este văzut drept antrenorul viitorului la Madrid, dar Pochettino era considerat drept urmașul ideal pentru Zidane.

Și planurile pentru aducerea lui Mbappe vor fi afectate. Madrilenii sperau ca internaționalul francez să nu dorească prelungirea contractului, scadent în 2022. Venirea lui Pochettino ar putea schimba asta. Noul antrenor sigur va dori să lucreze cu cel mai bun tânăr fotbalist din lume și nu va accepta plecarea acestuia. Așa că aproape sigur atacantul va semna prelungirea contractului. Iar Realul va trebui să scoată cel puțin 200 de milioane pentru un eventual transfer.

Urmăriți Playsport.ro și pe