Reconstrucție majoră la Real Madrid! 6 staruri importante fac loc pentru Mbappe și Haaland

Bordei Radu 28.03.2021, 12:00
Reconstrucție majoră la Real Madrid! 6 staruri importante fac loc pentru Mbappe și Haaland

Reconstrucție majoră la Real Madrid! Vara nu poate veni mai repede pentru cei de la Real Madrid. Galacticii vor să înceapă o reconstrucție majoră, cel puțin așa anunță presa din Spania. Florentino Perez știe că echipa are nevoie de sânge proaspăt. Chiar dacă Zidane va livra Liga Campionilor, pentru o parte din veteranii din echipă, acesta va fi ultimul sezon în tricoul blanco.

Fanii madrileni visează la două transferuri de marcă, în persoana lui Kylian Mbappe și Erling Haaland. Cele două staruri ar costa echipa peste 200 de milioane de euro, iar Perez știe că întâi trebuie să scape de o parte din fotbaliștii cu salarii mari.

Reconstrucție majoră la Real Madrid! 6 staruri importante fac loc pentru Mbappe și Haaland

Indiferent de cine va fi pe bancă de la vară, indiferent dacă este Zidane sau altcineva, va avea o muncă importantă de efectuat. Șefii Realului au văzut cum Barcelona a început reconstrucția cu foarte mulți tineri și știu că nu pot rămâne în urmă. De aceea, transferurile lui Haaland și Mbappe sunt considerate vitale. Atacul madrilenilor ar fi asigurat în următorul deceniu, prin aducerea celor mai buni tineri jucători din lume.

Nici viitorul lui Zinedine Zidane nu este clar

Pentru asta, însă, Realul trebuie să facă economii și să vândă. Pandemia de coronavirus a provocat o criză financiară chiar și pentru cel mai titrat club din lume. Presa iberică informează că numai puțin de 6 vedete din lotul actual sunt pe lista de despărțiri. Vara va fi una foarte importantă pentru Real Madrid.

Căpitanul nu mai are loc pe Santiago Bernabeu

Cel mai important fotbalist care nu va continua și din vară este chiar căpitanul Sergio Ramos. Chiar dacă rămâne unul din cei mai buni fundași din lume, veteranul de 34 ani are un salariu foarte mare. Florentino Perez nu mai este dispus să plătească o sumă mare pentru un fotbalist aproape de finalul carierei.

Marcelo este un alt fotbalist de care Los Blancos vor să se despartă. Jurnaliștii cred că și Varane este pe listă, deși este greu de crezut că Realul l-ar lăsa pe francez să plece. Acesta va fi următorul lider al apărării, mai ales dacă Ramos nu va mai fi acolo.

Hazard nu a convins pe nimeni la Real

Venit cu mari așteptări la Real, Hazard a fost măcinat de accidentări, iar lumea de la club pare că și-a pierdut răbdarea cu starul belgian. Acesta poate fi cel mai bun fotbalist din lume, atunci când este apt, dar acest lucru nu s-a întâmplat în cei doi ani de când este la Real. Isco și Gareth Bale sunt alți doi fotbaliști de care Realul ar dori să se dispenseze pentru a face loc noilor staruri