Reghecampf a scos artileria grea în procesul cu Anamaria Prodan. Procese fără număr între cei doi

Bordei Radu / 16.06.2022, 08:10
Reghecampf a scos artileria grea în procesul cu Anamaria Prodan. Procese fără număr între cei doi

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de a se termina. Cu toate acestea, niciunul nu s-a prezentat la ultimul termen de la Judecătoria Buftea. Antrenorul tocmai a plecat de la Craiova, în timp ce impresara nici nu este în țară.

Anamaria Prodan a dezvăluit, însă, că Reghecampf pare să își fi schimbat planul în instanță și a început să curgă cu procese noi. Dosare prin care, susține Anamaria, fostul ei soț speră să obțină cât mai mulți bani de la familie.

A mai trecut un termen în divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf . Ce a declarat impresara

Sexy impresara nu s-a prezentat la ultimul termen în divorțul de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Mai mult, Anamaria Prodan a anunțat că nu o interesează acest proces și nu a ratat momentul să își ironizeze fostul partener. Antrenorul nu s-a prezentat nici el la tribunal.

Eu sunt plecată din țară. Nici nu știu ce proces este. Reghiță mi-a deschis atât de multe procese din disperarea de a mai lua niște bani de la mine încât le-am pierdut șirul. El, săracul, se afundă total. Să meargă pe la procese că-l râde toată țara. Reghe trăiește în lumea lui mică. Iese pe stradă cu amanta cu ochelari de soare și șapcă. E dat afară de peste tot. Când l-am lăsat a terminat și cu meseria, și cu bărbația și cu demnitatea

Ne abținem enorm să nu dăm toate cărțile pe față. Am să-i dau un sfat lui Reghe. Familia nu se fură, nu se lasă pe drumuri! De familie ai grijă pe viață dacă ești bărbat. Dacă ești bărbat lași totul în urmă copiilor și familiei și pleci cu capul sus și cu amanta și cu oricine! Asta, dacă ești bărbat. Dacă nu…DISPARI URGENT, a transmis impresara, pe rețelele de socializare

Anamaria Prodan a explicat de ce Reghe a fost îndepărtat de la Craiova

Impresara a explicat cum vede și ea despărțirea lui Reghe de clubul din Bănie. Patronul Mihai Rotaru nu ar fi fost fericit cu unele aspecte din viața antrenorului.

Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții. Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore.

Îl aduce în cantonament pe Tzancă Uraganu sau vorbește cu el și se pune pe Instagram (n.r. – manelistul l-a sunat și i-a făcut o dedicație live). Face ședințe foto (n.r. – cu iubita sa, Corina), merge la emisiuni mondene. Pe bune? Nu ai voie!

Astea sunt chestii la care am lucrat 16 ani de zile. Îl vedeați vreodată pe Instagram, pe Facebook, la emisiuni mondene? Nu are cum să-și piardă timpul cu așa ceva. Dacă are Instagram, i-am făcut eu, cu cupele, medaliile, fotografii de pe teren”, a concluzionat Anamaria.