Reghecampf dă cu pumnul în masa din vestiarul Craiovei: „Vreau bărbați. Ca să iei titlu trebuie să și poți”. Ce provocare lansează pentru vedetele din lot

Alex Matei 05.08.2023, 00:58

Laurențiu Reghecampf n-a evitat niciun răspuns direct după 1-0 cu Hermannstadt.

Reghe recunoaște dependența de Mitriță și cere mai mult de la celelalte vedete din echipă. Antrenorul Craiovei spune că așteaptă mai multe transferuri în perioada următoare pentru a crește nivelul echipei.

Cele mai tari declarații ale lui Reghecampf după Craiova – Hermannstadt 1-0:

…despre problemele puse de adversară: „Am început bine, am marcat, puteam să ne desprindem după ocaziile pe care le-am avut. Știam ce adversar întâlnim. Le-am zis băieților să închidă meciul cât mai repede, ca să nu suferim pe final, să fim relaxați. Ați văzut că era s-o pățim pe final”.

…Sunteți dependenți de Mitriță? „Dacă analzăm ce s-a întâmplat sezonul ăsta, clar. Mitriță e jucătorul cel mai în formă de la noi, a făcut diferența, ne așteptăm să aibă asemenea reacții, știe jocul, știe să facă asemenea lucruri. Prin poziționare, trebuie să-i câștigăm lui o poziție mai aproape de poarta adversă. Suntem periculoși când ajunge mingea la el, dar suferim pe faza de apărare”.

…despre faza care putea să aducă egalarea pentru Sibiu în prelungiri: „Mă aștept la mai mult de la Baiaram, de la Markovici, de la Cîmpanu, de la Crețu, de la Screciu, de la Ișfan. Au calitate, au mult spațiu să urce în ceea ce înseamnă nivelul lor de joc. Sunt obișnuit cu asemenea lucruri, cum a fost ocazia din final. Nu trebuia să se întâmple asta. Când mingea pleacă de la margine, omul trebuie să fie aproape tot timpul de cel pe care îl are în marcaj. Ne uităm la minge, suntem naivi. Ne-a salvat Popică în ultima secundă, asta este”.

…șansele la titlu ale Craiovei: „Una e să vrei titlul și alta e să poți. Trebuie să facem foarte multe lucruri. De la primul la ultimul om din acest club. Trebuie să facem sacrificii, să ne pregătim bine. Jucătorii, clar trebuie să iasă din zona de confort. Au o zonă de confort, că joacă, nu joacă, de 4-5 ani. Vreau să-i trezesc, să-i pun la muncă. Vom încerca să aducem câțiva jucători, vreau 24-25 de jucători, plus juniori. Vreau concurență și vreau bărbați. Dacă vrem cu adevărat să ne batem la titlu, e nevoie de bărbați. Nu am vorbit de plecări, am vorbit doar de veniri”.

…Are Craiova prea puține puncte duopă 4 etape? „8 puncte… nu e bine, clar nu e bine. Dacă vorbești de titlu, nu e bine. Vine o deplasare lungă, jucăm sâmbătă seară la Iași, sperăm să nu fie la fel de cald ca azi. E o deplasare lungă. Avem o săptămână bună de muncă și cred că jucătorii vor fi mult mai bine decât în seara asta”.

Urmăriți Playsport.ro și pe