Reghecampf e supus unei presiuni neașteptate. Rezultatele din ultima vreme le-au dat speranțe oltenilor

Octavian Vasilescu 17.03.2022, 18:34
Reghecampf e supus unei presiuni neașteptate. Rezultatele din ultima vreme le-au dat speranțe oltenilor

Universitatea Craiova a câștigat în ultimele șapte etape din Liga 1, dar președintele Sorin Cârțu (66 de ani) are așteptări mai mari de la antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani).

Sorin Cârțu este de părere că oltenii au avut un parcurs modest până acum, dar speră că Reghecampf și băieții lui să termine sezonul en fanfare.

Reghecampf e supus unei presiuni neașteptate

Universitatea Craiova este principala favorită la câștigarea Cupei României. În semifinale, oltenii se vor duela cu Sepsi OSK. Pe cealaltă parte de tablou se află FC Voluntari și FC Argeș.

Am legat șapte victorii, vedeți ce înseamnă conjunctura. După ce s-a întâmplat în ultimele secunde ale partidei cu CFR, am mers tot mai sus. Înainte, aveam jocul sub control și totuși pierdeam sau făceam meci egal.

Trebuie să mergem pe ideea câștigării locului doi în play-off, ca să evităm inepția aia de baraj. Iar în Cupă sunt patru echipe și suntem echipa favorită, trebuie să recunoaștem, și trebuie să materializăm statutul de favorit, pe teren.

Ideea e să avem loc pentru cupele europene la anul și să avem alt parcurs. Cred că am învățat din experiențele negative, cu Laci, Tbilisi. Ce ni s-a întâmplat a fost rușinos. Au fost și pierderi materiale, inclusiv cu restricțiile privind spectatorii. Am fost numai în pierdere”, a spus Sorin Cârțu, pentru Digi Sport.

Meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova, din a doua etapă a play-off-ului, va avea loc vineri, de la ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.

Clasament play-off Liga 1

  1. CFR Cluj – 41 pct.
  2. FCSB – 34 pct.
  3. Universitatea Craiova – 30 pct.
  4. Farul Constanța – 24 pct.
  5. FC Voluntari – 24 pct.
  6. FC Argeș – 24 pct.

Laurențiu Reghecampf vrea să câștige titlul cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova are ca obiectiv în acest final de sezon să câștige Cupa României și să termine pe locul 2, dar antrenorul Reghecampf a spus la conferința de presă că vrea să câștige titlul:

E important să punem presiune printr-o victorie pe echipele din față. În momentul de față, CFR se poate încurca doar singură. Câștigă meci de meci și asta aduce titlul mai aproape. Restul echipelor stau la pândă, așteaptă ca CFR să facă o greșeală.

Mai sunt multe meciuri de jucat. Unul dintre lucrurile la care mă gândesc este câștigarea titlului. Eu le-aș propune antrenorilor să nu mai discutăm de arbitraj. Sunt oameni care pot discuta despre asta. Nu facem decât să ne certăm prin asemenea discuții. Ar fi corect ca cei care răspund de acest fenomen să vorbească despre asta”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Urmăriți Playsport.ro și pe