Reghecampf, lovit de blestemul soției Anamaria Prodan. Antrenorul, îngenuncheat la Viena

Autor: Gheorghiu Dan / 12.08.2022, 11:12
Reghecampf, lovit de blestemul soției Anamaria Prodan. Antrenorul, îngenuncheat la Viena

Laurențiu Reghecampf a trăit una dintre cele mai negre seri din cariera sa de antrenor la nivel de cupe europene. Echipa sa, Neftchi Baku, a fost eliminată dramatic din turul trei preliminar al Conference League de către austriecii de la Rapid Viena.

Laurențiu Reghecampf, eliminat dramatic din turul trei preliminar al Conference League

După victoria din turul de pe teren propriu, scor 2-1, formația azeră a fost învinsă în capitala Austriei cu 2-0, după prelungiri. Rapid Viena a avut 1-0 după primele 90 de minute, grație golului marcat de Marco Grull în minutul 66. Austriecii i-au dat lovitura de grație lui Reghecampf în minutul 112, prin Ferdy Druijf.

Supărarea antrenorului român este cu atât mai mare cu cât, dacă trecea de Rapid Viena, echipa sa ar fi jucat în play-off cu Vaduz, echipă destul de accesibilă, cel puțin pe hârtie. Astfel, se consideră că Neftci ar fi avut șanse destul de bune să acceadă în grupele Conference League, ceea ce ar fi reprezentat o performanță mare pentru Reghecampf, în condițiile în care el a preluat echipa de doar circa două luni.

Începe antrenorul român să fie lovit de „blestemul” aruncat de fosta sa soție

Recent, după ce instanța a admis ca Reghecampf să plătească o sumă fixă din venitul său lunar drept pensie alimentară pentru fiul său, „Bebeto”, în loc de o treime din salariul său foarte mare din Azerbaijan, Anamaria Prodan a spus că antrenorului de 46 de ani va începe să îi meargă din ce în ce mai rău, inclusiv pe plan profesional.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere. Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus atunci Anamaria Prodan, potrivit click.ro.

CITEȘTE ȘI Afirmații grave despre Laurențiu Reghecampf: „Mai bea și el o zi, două, dar și așa e mai bun ca toți ceilalți la un loc”