Reghecampf și-a lăudat jucătorii după Farul – Universitatea Craiova 0-3, dar apoi a surprins: „Am fost un amator, o să-mi găsesc o pedeapsă”

Octavian Vasilescu / 16.04.2022, 22:50
Reghecampf și-a lăudat jucătorii după Farul – Universitatea Craiova 0-3, dar apoi a surprins: „Am fost un amator, o să-mi găsesc o pedeapsă”

Universitatea Craiova a demolat Farul Constanța, scor 3-0, în etapa cu numărul 5 din play-off.

Antrenorul de la Craiova, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), și-a lăudat jucătorii pentru modul în care s-au prezentat la Ovidiu.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf după Farul – Universitatea Craiova 0-3

Sunt foarte fericit, nu doar fericit. Am încercat să-i motivez pe jucători toată săptămâna, trebuia să intrăm la fel de ambițioși ca în meciurile cu FCSB și CFR Cluj. Am câștigat la o diferență foarte mare, dar am și ratat multe ocazii mari, scorul trebuia să fie mult mai mare.

Sunt mulțumit că am luat cele trei puncte, acum urmează meciul cu Sepsi din Cupă. Markovic traversează o perioadă foarte bună. Cred că în momentul ăsta avem 16-17 jucători pregătiți, urmează o perioadă grea.

Am fost eliminat pentru o fază de amator, la 3-0 pentru noi. I-am reproșat arbitrului că nu a acordat un faul pentru noi. Îmi cer scuze față de Cătălin Popa, este un arbitru cu experiență. A fost o fază de amator din partea mea, nu trebuia să se întâmple asta, o să-mi găsesc o pedeapsă.

Petre a avut un atac neinspirat asupra lui Pigliacelli, care acum are o plagă deschisă. Sper să nu fie o problemă pentru el, să-l avem la următoarea partidă.

Suntem pe un drum bun, mai avem de lucru. Nu mă interesează ce rezultat va fi la CFR Cluj – FCSB, pentru noi conta să arătăm în seara asta ce vrem”, a spus Laurențiu Reghecampf, la finalul partidei Farul – Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf a terminat meciul în tribună. Centralul Cătălin Popa i-a acordat două cartonașe galbene pe parcursul partidei, astfel că antrenorul Craiovei a fost eliminat.

Universitatea Craiova a rezolvat meciul în prima repriză. Markovic cu o dublă și Baiaram au marcat pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf. După victoriile cu FCSB și CFR Cluj, oltenii au bifat un nou rezultat mare.

Dacă FCSB nu va câștiga meciul cu CFR Cluj, programat duminică, oltenii vor avea o șansă bună de a termina pe locul 2 în Liga 1.

Universitatea Craiova, parcurs impresionant în play-off

Universitatea Craiova a câștigat patru meciuri și a suferit un singur eșec în turul play-off-ului. Oltenii au cel mai bun atac, cu 12 goluri marcate.

 • Etapa 1: 3-0 vs FC Argeș
 • Etapa 2: 1-3 vs FC Voluntari
 • Etapa 3: 2-0 vs FCSB
 • Etapa 4: 3-2 vs Universitatea Craiova
 • Etapa 5: 3-0 vs Farul Constanța

Farul – Universitatea Craiova 0-3. Clasament Play-off

 1. CFR Cluj – 45 pct.
 2. FCSB – 40 pct.
 3. Universitatea Craiova – 39 pct.
 4. FC Voluntari – 30 pct.
 5. Farul Constanța – 28 pct.
 6. FC Argeș – 27 pct.