Reînvie conflictul Anamaria Prodan Gigi Becali. De la ce ar putea izbucni noul scandal dintre cei doi

Gabriel-Alexandru Ioniță 04.12.2022, 11:29
Reînvie conflictul Anamaria Prodan Gigi Becali. De la ce ar putea izbucni noul scandal dintre cei doi

Anamaria Prodan și Gigi Becali se află în pragul unui nou scandal, după conflictul izbucnit în urma transferului lui Dennis Man la Parma. De data aceasta, „mărul discordiei” ar putea fi reprezentat de eventualul transfer al lui Ianis Stoica de la FCSB.

Anamaria Prodan și Gigi Becali s-ar putea certa din cauza situației lui Ianis Stoica

Atacantul de 19 ani este în continuare sub contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, deși la un moment dat el a încercat o colaborare cu frații Becali. Patronul FCSB-ului a anunțat recent că s-a înțeles cu Universitatea Cluj pentru un împrumut al tânărului fotbalist până la finalul sezonului.

Doar că acesta se pare că nu ar fi de acord cu această variantă și a făcut o „sesizare” către agentul său. Conform Anamariei Prodan, Ianis Stoica și-ar dori să aibă posibilitatea de a juca în străinătate.

„Ianis se gândea și la mine, că sunt ca mama lui. Dar și să semneze cu frații Becali: «Mă amenință ăștia, nu mă mai lasă să joc». El mi-a zis că nu e adevărat că a semnat cu un alt impresar.

A fost oricum jucătorul meu. Nu contează ce declară ăștia, aveam contract cu el. Nu avea cum să iasă din contractul ăsta. S-a discutat despre U Cluj. I-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: «Nu vreau să mă duc la U Cluj, vreau să încercăm afară». Oricum, trebuie să joace”, a spus Anamaria Prodan potrivit gsp.ro.

Finanțatorul FCSB-ului era convins că „a scăpat” de atacantul de 19 ani

Varianta lansată de Anamaria Prodan a fost confirmată ulterior și de cei de la Universitatea Cluj. Gabi Giurgiu, directorul sportiv al „șepcilor roșii”, a explicat totuși că încă nu este nimic decis în totalitate.

Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară. Sunt discuții, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a spus oficialul lui U Cluj conform sursei citate.

În urmă cu doar două săptămâni, Gigi Becali a anunțat că împrumutul lui Ianis Stoica la Universitatea Cluj era deja rezolvat. „L-am dat la Cluj. E bine să joace, n-avea loc la noi”, a spus atunci patronul FCSB-ului în cadrul unei intervenții telefonice pe care a avut-o la Pro Arena.

Subiectul plecării lui Ianis Stoica de la FCSB i-a provocat mai multe neplăceri lui Gigi Becali de-a lungul timpului. Recent, omul de afaceri a dezvăluit cum s-a simțit jignit pur și simplu de o ofertă pe care a primit-o la un moment dat pentru atacantul său.

Urmăriți Playsport.ro și pe