Relația la care nu se aștepta nimeni: Shakira și Hamilton, împreună într-un restaurant de lux. Cum au fost filmați când credeau că nu sunt văzuți

Alex Cazacu 10.05.2023, 14:34
Relația la care nu se aștepta nimeni: Shakira și Hamilton, împreună într-un restaurant de lux. Cum au fost filmați când credeau că nu sunt văzuți

Shakira a fost căsătorită cu Gerard Pique timp de 12 ani. Celebra cântăreață are doi copii cu fostul fotbalist, iar după despărțirea de acesta, ea s-a mutat împreună cu cei mici în Statele Unite. Recent, artista a fost filmată la un restaurant de lux din Miami. Shakira nu era singură, ci în compania lui Lewis Hamilton.

Shakira, apariție incendiară la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami

După ce s-a despărțit de Pique, cel care i-a fost soț vreme de 12 ani, Shakira a decis să se mute în Statele Unite ale Americii. Vedeta are o casă în Miami, așa că și-a luat copiii și s-a stabilit în orașul american. Zilele trecute, Miami a găzduit Marele Premiu de Formula 1.

La eveniment au asistat mai multe celebrități internaționale. Printre vedetele prezente la Marele Premiu de Formula 1 din Miami s-au numărat și Jeff Bezos, Elon Musk, Vin Diesel, Tom Cruise, J Balvin, DJ Khaled, dar și celebra cântăreață columbiană, Shakira.

Shakira și Hamilton, împreună într-un restaurant de lux. Cum au fost surprinși cei doi

În cadrul evenimentului de la Miami, Shakira a fost surprinsă în timp ce purta o discuție cu celebrul actor de la Hollywood, Tom Cruise. Ei bine, câteva ore mai târziu, fosta soție a lui Pique a fost filmată într-un restaurant de lux din centrul orașului.

După cum am menționat și în rândurile de mai sus, Shakira nu a cinat singură, fiind fotografiată alături de Lewis Hamilton. Cu toate acestea, cina nu a fost una privată, pentru că la masa campion mondial de Formula 1 se aflau mai multe persoane. Imaginile au apărut în mediul online, iar după cum era de așteptat, speculațiile cu privire la o posibilă idilă între cei doi nu au întârziat să apară.

La Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, Lewis Hamilton a ieșit pe locul 6

La cursa de la Miami, pilotul de origine britanică a ieșit pe locul 6. Astfel, Hamilton își consolidează poziția a 4-a în clasamentul general. Cariera acestuia este una extrem de impresionantă.

Lewis Hamilton a fost campion mondial de 7 ori, ultima oară când a reușit această performanță fiind în 2020. În cadrul unui interviu, pilotul britanic susținea că speră să mai obțină un titlu înainte de a se retrage. Astfel, l-ar depăși chiar și pe celebrul Michael Schumacher în clasamentul celor mai de succes piloți de Formula 1 din toate timpurile.

Urmăriți Playsport.ro și pe