Relație ascunsă între Oana Zăvoranu și un concurent de la Survivor! Este zvonul momentului în showbizul românesc

Moldoveanu Camelia / 02.02.2022, 17:12

Oana Zăvoranu rămâne una dintre cele mai râvnite femei din showbizul românesc. Diva este marea pasiune a unui dinamovist care a concurat la Survivor. Sportivul a făcut mărturisi neașteptate despre viața sa intimă.

Oana Zăvoranu este marea lui pasiune

Diva în vârstă de 48 de ani este căsătorită încă din 2016 cu Alex Ashraf, după un mariaj încheiat cu scântei (între 2006 – 2011) cu artistul Pepe. Cu toate că a fost mereu o prezență excentrică și ușor intimidantă, se pare că Oana Zăvoranu este marea pasiune a unui dinamovist care a concurat la Survivor.

Este vorba despre Cristi Pulhac, fostul fotbalist care s-a remarcat în tricoul lui Dinamo. Sportivul a fost prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a răspuns la o întrebare picantă:

Dacă n-ai fi căsătorit și ai fi obligat să iei de nevastă o vedetă din România, care ar fi aceea?”, a întrebat Măruță.

Cristi Pulhac este căsătorit de aproape 7 ani cu Raluca, femeia pe care o iubește extrem de mult. Cu toate acestea dinamovistul a dezvăluit faptul că are o afinitate pentru diva Oana Zăvoranu.

E o femeie mișto, cu o carieră mișto”, a explicat Pulhac.

Cristi Pulhac a primit un răspund din partea divei

Nici Oana Zăvoranu nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit o replică lui Cristi Pulhac.

Sunt flatată, dar sunt măritată. Asta nu înseamnă că nu poți să ai simpatii sau antipatii. Îi mulțumesc pentru apreciere, dar repet, sunt măritată. Pretendenți am avut foarte mulți și am și îi doresc să îi fie bine în căsnicia lui”, a spus Oana Zăvoranu, conform Wowbiz.

Pe Oara Zăvoranu ar lua-o de soție, însă pe Tonciu o regretă

Cristi Pulhac a avut o viață amoroasă cel puțin interesantă, asta până să se pună la casa lui. După cum a dezvăluit și Andreea Tonciu în trecut, cei doi au avut o scurtă relație.

Când l-am cunoscut pe Cristi Pulhac, nici măcar nu știam că este fotbalist. Am fost împreuna doua luni si jumătate, din ianuarie. Nu mi-a trecut prin cap ca are pe cineva, pentru că tot timpul îmi spunea cât mă iubește și mă suna nonstop. Și eu mă îndrăgostisem de el, de aceea mi-am pus trei strasuri pe un dinte, la fel ca numărul lui de pe tricou.

Când am aflat de Alexandra, mi-a spus ca s-au despărțit și că nu mai are nici o treaba cu ea. Ba mai mult, a ținut să-i cunoască și pe părinții mei. M-a mințit pe față și acum nu vreau să mai aud de el.”, spunea Andreea Tonciu, la momentul respectiv, conform WOWbiz.ro.

Dacă pe Oana Zăvoranu ar lua-o de soție dacă n-ar fi căsătorit cu Raluca, de relația cu Andreea Tonciu nu prea vrea să mai audă. Fotul fotbalist recunoaște că acea legătură i-a dăunat foarte mult pe plan profesional.

Sunt foarte multe pe care le-am regretat. A fost un scandal, care mi-a adus foarte multe repercusiuni în cariera mea. Adică, eram și pe la Echipa Națională. Acum suntem ok. Ne înțelegem foarte bine. Nu ne-am certat, pur si simplu, aveam 19 ani…E o fată super, nu am nicio problemă cu ea.”, a răspuns sportivul atunci când a fost întrebat de Andreea Tonci, în emisiunea lui Cătălin Măruță.