Cum vrea Dinamo să scape de la retrogradare. Le „fură” un colaborator celor de la PRO TV, iar Survivor rămâne fără o „rezervă”

Ștefănescu Dragoș / 15.01.2022, 13:54
Cum vrea Dinamo să scape de la retrogradare. Le „fură” un colaborator celor de la PRO TV, iar Survivor rămâne fără o „rezervă”

Dinamo se pregătește de lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa din Ștefan cel Mare încearcă să-și întărească lotul cu câteva mutări de ultim moment. În aceste zile, ”cânii” încearcă să le fure un colaborator celor de la Pro TV.

De la Survivor la Dinamo. Mutare surprinzătoare în Ștefan cel Mare

Reluarea meciurilor din Liga 1 se va produce peste o săptămână. Dinamo, aflată în lupta pentru retrogradare, încearcă din răsputeri să facă mai multe transferuri în această perioadă.

Noul jucător care va fi legitimat în Ștefan cel Mare este Alin Buleică (30 de ani). Acesta este un jucător cu o mare experiență la nivelul Ligii 1, care a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna sau FC Argeș.

Buleică se află de câteva zile în pregătiri cu Dinamo și se pare că l-a impresionat deja pe Flavius Stoican. Jucătorul de bandă dreapta va evolua în amicalul de astăzi, programat la Ovidiu, cu Farul Constanța. Dacă nu va exista nicio problemă, acesta va semna luni cu Dinamo.

În mod paradoxal, conform informațiilor celor de la Fanatik, Alin Buleică s-ar afla și pe lista pentru Survivor România. Show-ul va începe pe data de 16 ianuarie și va fi transmis începând din acest an de Pro TV. Fotbalistul le-ar fi transmis unor apropiați că este rezervă a “Faimoșilor” în show-ul tv și în perioada următoare ar putea fi chemat în Republica Dominicană, locul de desfășurare al concursului. Rezervele intră în scenă în momentul în care unul dintre concurenți suferă o accidentare sau nu mai poate continua competiția din diferite motive.

Dinamo face transferuri la foc automat

În afară de Alin Buleică, la Dinamo au mai ajuns Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Igor Jovanovic și Balthazar Pierret.

Fotbalistul francez, Balthazar Pierret, a evoluat ultima oară la Boulogne echipă din liga a treia din Franța. În principiu, acesta și-a dat acordul pentru a veni la București și pentru a semna cu Dinamo. El vine la solicitarea noului team-manager, Florin Răducioiu. De asemenea, sursele GSP au afirmat că va trebui ca alb-roșii să se mulțumească și cu un fotbalist necunoscut, la început de carieră, după refuzurile unor jucători cu experiență la nivelul Ligii 1.

CV-ul francezului nu este deloc atractiv. Înainte de a veni la Dinamo, fosta sa echipă, Boulogne, se află pe penultimul loc, fiind, astfel, cu un picior în Liga a 4-a. În acest sezon, el a bifat 10 prezențe, dar doar două ca integralist, iar ultima prezență datează din 5 noiembrie. Nu se știe exact care este și condiția sa fizică, cu doar o săptămână înaintea reluării sezonului de Liga 1.

Mijlocaș central la bază, el poate să evolueze și pe postul de fundaș central, ținând cont de talia sa, 1,86 metri. Fotbalistul este cotat de Transfermarkt la 300.000 de euro.