Renegat de Becali, jucătorul și-a găsit deja echipă în Superligă! ”Îl vrem! Să vedem dacă vine el”

Giosanu Catinca 13.11.2022, 17:00
Renegat de Becali, jucătorul și-a găsit deja echipă în Superligă! ”Îl vrem! Să vedem dacă vine el”

Marco Dulca a fost pus pe lista neagră de Gigi Becali, iar acum se vede nevoit să își găsească o nouă echipă. Mijlocașul transferat la FCSB în această vară ar putea să se întoarcă la Chindia, dar tatăl său nu își dorește ca fotbalistul să facă acest pas.

Ce se întâmplă cu Marco Dulca, jucătorul renegat de Becali

Marco Dulca, mijlocașul de 23 de ani transferat de la Chindia, a intrat în dizgrația oficialilor de la FCSB, iar fanii se așteaptă să îl vadă în curând la o altă echipă din Superliga.

Marcel Ghergu, preşedintele Chindiei, a declarat că Marco Dulca i-ar fi de mare folos echipei din Târgoviște. Oficialul nu știe însă în ce măsură își dorește fotbalistul să revină în sânul formației.

În primul rând, trebuie să vedem dacă Marco Dulca își dorește să revină la noi. El este sub contract cu FCSB, vom vedea. Dacă Marco vrea să revină la Chindia, noi ni-l dorim. Ar fi o soluție. E decizia jucătorului.

Urmează să punem la punct strategia pentru perioada de transfeuri din iarnă, când vom lua o decizie clară și în acest sens. Marco a fost un jucător util pentru noi. Ne-am despărțit în condiții bune, este un fotbalist interesant.”, a declarat Ghergu, potrivit gsp.ro.

Ce spune Cristi Dulca despre revenirea la Chindia

Fostul internațional Cristi Dulca a spus într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playsport că fiul său, Marco, trebuie să rămână la gruparea roș-albastră. El consideră că tânărul trebuie să se lupte pentru un loc de titular, chiar dacă Becali i-a pus gând rău.

Marco e foarte profesionist, are un contract, trebuie să lupte să îşi câştige postul în echipă. Am discutat cu el, cu psihicul stă foarte bine şi trebuie să meargă înainte.

E benefică concurenţa, dar eu consider că îi vă veni şi lui rândul. A jucat câteva meciur. A făcut-o foarte bine când s-au calificat în Conference League, apoi s-a schimbat formula de echipă. E greu să fie jucător nou şi să fie închegată echipa.

Din punctul nostru de vedere este exclus să se întoarcă la Chindia. El este prea bine, este profesionist şi trebuie să lupte.

Marco are contract cu FCSB pe viaţă. Eu am încredere în el. Îl cunosc foarte bine, nu cred că va ceda.

Se antrenează sută la sută, mă are pe mine lângă el, sunt convins că va reuşi. Stă la Popeşti Leordeni. Nu e în Bucureşti.”, a declarat Cristi Dulca, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Marco Dulca are doar trei meciuri ca titular în campionat pentru roş-albaştri, însă ultimul a fost bifat la sfârşitul lunii august.