Renunță FCSB la fotbalistul pe care Becali cerea 5 milioane? “Nu cred că o să-l mai vedem”. A fost dat dispărut din primul 11

Bogdan Solomon Bucur Dan 30.04.2023, 22:28
Renunță FCSB la fotbalistul pe care Becali cerea 5 milioane? “Nu cred că o să-l mai vedem”. A fost dat dispărut din primul 11

Situația fotbalistului de la FCSB în schimbul căruia Gigi Becali cerea până mai ieri 5 milioane de euro a devenit incertă. Asta pentru că a fost dat dispărut din formula de start, unde se regăsea constant în prima parte a sezonului.

Cordea, out de la FCSB? A pierdut primul 11: „Nu cred că o să-l mai vedem”

FCSB a mers la Craiova cu gândul să obțină toate cele trei puncte din duelul cu Universitatea Craiova și să profite astfel de pasul greșit al Farului, care a remizat pe terenul lui Sepsi, scor 1-1. În formula de start și-au făcut apariția multe dintre piesele importante ale vicecampioanei, dar nu și Andrei Cordea, care a intrat pe teren abia în repriza secundă, practică obișnuită în ultima perioadă.

Acest lucru a fost remarcat inclusiv de Viorel Moldovan, care s-a arătat sceptic în privința șanselor ca mijlocașul de 23 de ani să mai prindă multe minute în actuala stagiune. Ba chiar a lăsat de înțeles că nu este exclus ca exigentul patron să renunțe la serviciile sale, din cauza prestațiilor nesatisfăcătoare.

„Eu cred că viitorul lui Cordea la FCSB e decis deja, nu ştiu dacă o să îl mai vedem. Nu ştiu ce contract are, cum are acolo, dar, din câte se pare, cei de acolo sunt nemulţumiţi de Cordea.

A apărut în a doua repriză împotriva Rapidului, a avut o ocazie de a marca, nu a marcat, a oferit prea puţin. E clar că ceva nu e în regulă”, a comentat fostul mare internațional român, la Orange Sport.

Becali a refuzat două milioane de euro pentru Cordea: „Dă 5 milioane, mă”

În toamna anului trecut, Gigi Becali era atât de încântat de evoluțiile lui Andrei Cordea încât refuza fără să stea pe gânduri o ofertă de 2 milioane de euro din străinătate. Asta pentru că își dorea să obțină 5 milioane, preț pentru care a insistat și la începutul anului 2023, când mijlocașul putea ajunge în Bundesliga, la FC Augsburg. Nemții erau gata să pună pe masă 3 milioane de euro.

„Aşa, discuţii. Pe Cordea au dat numai 2 milioane, du-te, mă, de aici. Pleacă, mă, de aici. E cel mai bun jucător din România, titularul echipei naţionale… dă 5 milioane, mă”, spunea finanțatorul vicecampioanei.

Adus în 2021, de la Academica Clinceni, Cordea a avut parte de două stagiuni aproape identice în tricoul roș-albastru. De fiecare dată a început entuziasmant și părea să „explodeze”, dar s-a stins pe parcurs, spre nemulțumirea lui Becali, care l-a trecut acum pe „linie moartă”.

Urmăriți Playsport.ro și pe