EXCLUSIV. Adrian Mutu se desparte de FC U. Craiova! Tehnicianul oltenilor a confirmat întreruperea colaborării

Justin Gafiuc / 04.10.2021, 12:35
EXCLUSIV. Adrian Mutu se desparte de FC U. Craiova! Tehnicianul oltenilor a confirmat întreruperea colaborării

Inevitabilul s-a produs! Adrian Mutu se desparte de FCU Craiova. Antrenorul oltenilor a confirmat, pentru PlaySport, despărțirea de gruparea alb-albastră. Chiar în aceste momente, fostul tehnician al reprezentativei de tineret negociază termenii despărțirii. Eșecul  din derby-ul Olteniei, 0-2 cu Universitatea Craiova, a fost decisiv pentru ruperea înțelegerii.

Inevitabilul s-a produs. Adrian Mutu se desparte de FC U. Craiova

Adrian Mutu nu va mai fi antrenorul Craiovei patronate de Adrian Mititelu. Ceea ce se anticipa încă de la finalul meciului dintre FCU Craiova și CSU Craiova s-a produs în această dimineață. Golgeterul all time al primei reprezentative și-a dat acordul să părăsească formația din Bănie.

Adrian Mutu a confirmat, în exclusivitate pentru PlaySport, că va părăsi echipa pe care a preluat-o în vară, după ce i s-a încheiat contractul cu FRF:

”E adevărat! Plec de la Craiova. Discutăm condițiile unei despărțiri amiabile, nu țin cu dinții de nicio clauză. Prefer să mă uit tot timpul la partea plină a paharului. La ce am reușit să construiesc la nivel de joc. Bineînțeles că rezultatele nu sunt cele așteptate, îmi pare rău pentru nea Adi că e acolo unde e, îmi pare rău și pentru suporteri că n-am reușit să le dau mari satisfacții. Nu mă deranjează acest deznodământ, asta-i viața antrenorilor, depind de rezultate. Să nu uităm însă că e o echipă nou promovată, toate cele venite din eșalonul secund se confruntă cu dificultăți în primul sezon în Liga 1. Rămâne o experiență pozitivă, am învățat multe lucruri, am acumulat un plus de experiență. Vom vedea ce voi face pe viitor. cruri. Vreau să-mi iau câteva săptămâni de pauză, să mă liniștesc. În niciun caz nu preiau vreo echipă înainte de pauza de iarnă. Așa consider că e firesc”, ne-a declarat Adrian Mutu în urmă cu puțin timp.

Adrian Mititelu Jr. a evitat să confirme încetarea colaborării

Contactat de reporterii PlaySport.ro, Adrian Mititelu Jr. a refuzat să confirme ruptura, însă răspunsul acestuia a lăsat să se înțeleagă că Mutu nu va mai pregăti echipa din Craiova:

Nu pot face deocamdatră niciun comentariu. Vom da un comunicat de presă în orele următoare”, s-a limitat să spună fiul lui Adrian Mititelu.

Ieri, după duelul pierdut de FC U. Craiova în fața concitatdinilor de la Universitatea, Adrian Mititelu jr. a plecat în trombă de la stadion. De altfel, acesta nu a mai rămas până la finalul confruntării, fiind vizibil deranjat de ce se întâmplă pe teren. Aseară, Adrian Mutu nu era decis să renunțe la postul de antrenor principal.

La flash-interviurile de după joc, Adrian Mutu a spus că așteaptă o decizie a conducerii, însă nu intenționează să părăsească echipa după eșecul contra Craiovei lui Laurențiu Reghecampf.