Replica lui Andrei Prepeliță după ce i s-a cerut din nou demisia de către fani: „Nu știu de ce sunt atât de supărați”

Gabriel-Alexandru Ioniță 11.05.2022, 22:22
Replica lui Andrei Prepeliță după ce i s-a cerut din nou demisia de către fani: „Nu știu de ce sunt atât de supărați”

Andrei Prepeliță le-a răspuns suporterilor lui FC Argeș, după ce aceștia i-au cerut din nou demisia la finalul meciului returului cu FC Voluntari din semifinalele Cupei României. Antrenorul piteștenilor a explicat că echipa sa a obținut rezultate extrem de bune de când el a preluat banca tehnică. Astfel că pretențiile fanilor sunt neîntemeiate.

FC Argeș a pierdut și returul cu FC Voluntari și a ratat șansa de a juca finala Cupei României. La finalul meciului, suporterii i-au cerut, din nou demisia, lui Andrei Prepeliță. La scurt timp după fluierul final, a venit și replica fostului mijlocaș al formației din Trivale.

Andrei Prepeliță nu înțelege de ce fanii lui FC Argeș au pretenții așa de mari de la echipă

El a spus că, în opinia sa, FC Argeș a reușit performanțe mult peste așteptări de când el a preluat echipa. Mai întâi, piteștenii s-au salvat sezonul trecut de la retrogradare, după ce la un moment dat păreau condamnați la acest deznodământ. Iar în această stagiune, doar a doua de la promovare, echipa alb-violet a reușit să acceadă în play-off și să se califice în semifinalele Cupei României.

Andrei Prepeliă a concluzionat și a spus că nu înțelege de ce fanii echipei sale au un nivel atât de ridicat al așteptărilor legate de aceasta.

Nu e un sentiment plăcut. Ne doream să întoarcem rezultatul. Băieții au avut determinare, au încercat. Dar în același timp și neșansă. Am ratat acel penalty. Probabil că aveam timp să dăm și al doilea gol. Ne-am fi dorit să ajungem într-o finală. Cred că decisiv a fost meciul de la Voluntari. Cred că ce s-a întâmplat în ultimele etape au fost niște accidente. Pe parcursul întregului sezon am arătat altfel.

Când nu sunt rezultate, va dați seama că publicul are tot dreptul să ne apostrofeze. Dar totuși cred că sezonul asta am reușit o performanță, ne-am depășit condiția. Am lăsat în afara play-off-ului echipe bune și ăsta este meritul nostru, nu poate să ni-l ia nimeni.

(n.r. despre duelul dintre Marcelo Lopes și Joao Miguel) A fost un fault clar, pe care domnii arbitri nu l-au sesizat. Au dat o minge de arbitru, nu am înțeles de ce. Jucătorul nostru a lovit mingea, iar adversarul a intrat în el. Nu vreau să comentez, nu pun accent pe aceste lucruri. Nu am apucat să vorbesc cu doctorul. Vom vedea mâine, pentru că trebuie să vedem pe cine ne bazăm. Sâmbătă jucăm la Farul.

„M-am obișnuit cu aceste scandări”

M-am obișnuit cu aceste scandări. Îi respect, eu îmi fac treaba, cred că mi-am făcut-o. De când am venit la FC Argeș, am salvat echipa de undeva de jos, am ajuns în play-off, am ajuns în semifinalele Cupei României. Nu știu ce s-a întâmplat în ultimii ani la Pitești de sunt așa de supărați”, a spus Andrei Prepeliță la finalul meciului cu FC Voluntari.

Explicațiile omului care i-a „îngropat” pe cei de la FC Argeș în semifinala Cupei României: „Nu putem să ne revenim”. Mesaj pentru suporteri: „Să nu uite asta!”