Repriza a 3-a a meciului Rapid – Dinamo se joacă la PlaySport LIVE! Analizăm, în DIRECT, FCSB – Farul!

Sorin Chiriac / 14.03.2022, 16:27

Duminică seară, Rapid și Dinamo s-au duelat în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Deby-ul a fost dominat de giuleșteni la toate capitolele. Rapid a câștigat cu scorul de 3-1. În urma acestui nou eșec, Dinamo s-a îndepăratat și mai mult de obiectivul propus, salvarea directă de la retrogradare. Echipa alb-roșie se află acum la 9 puncte în spatele primului loc ce asigură menținerea în Liga 1, ocupat de FC U Craiova 1948.

Uhrin vorbește deja despre baraj!

Această înfrângere arată deja o schimbare de atitudine la Dinamo, ori poate că noul antrenor, Dusan Uhrin Jr., este o persoană mai realistă decât predecesorul său, Flavius Stoican. Dusan Uhrin pare deja împăcat cu ideea că Dinamo nu va reuși să se salveze direct de la retrogradare în acest sezon. Antrenorul ceh a declarat după înfrângerea cu Rapid că se pregătește deja pentru meciurile de baraj. De asemenea, el a subliniat că jucătorii săi au făcut foarte multe greșeli individuale în această partidă și nu vor scăpa ușor pentru acestea. Tehnicianul a lăsat de înțeles că va avea o discuție cu ei în care va încerca să îi responsabilizeze suplimentar: ”Nu este o situație foarte bună. Avem mulți jucători accidentați, sper să își revină. Sunt realist, trebuie să vorbim de baraj.”

Jucătorii: ”Retrogradarea e aproape, ne e frică!

Un discurs asemănător au și jucătorii dinamoviști. Astfel, prin vocea lui Răzvan Grădinaru, fotbalist venit de la Gaz Metan Mediaș, ei se plâng de presiunea foarte mare de pe umerii lor, în acest moment. Mijlocașul crede că unii dintre ei nu reușesc să o gestioneze foarte bine. De asemenea, Grădinaru a spus că îi vine chiar să se lase de fotbal când vede în ce situația a ajuns echipa cu care a semnat recent: ”Poate unii jucători nu rezistă la presiune. Retrogradarea e aproape, ne e frică. E dificil să vezi atâția oameni care susțin această echipă că își pun speranța în noi și noi să îi dezamăgim.”

Mutu, bucuros și optimist: „Un meci liniștit. Victorie importantă, Rapid aștepta de 14 ani!”

De cealaltă parte, Adrian Mutu s-a arătat liniștit și bucuros pentru această primă victorie din playout, deși a găsit și un motiv de supărare – golul primit: ”Sunt mulțumit, dar am avut și teamă, la 2-0, că se știe că este scor periculos. S-a și văzut, am luat un gol copilăresc, la ce experiență avem acolo, nu avem voie. Băieții știu asta, sper să nu se mai repete. A fost un meci liniștit și o victorie importantă pentru Rapid, care aștepta de 14 ani acest succes”.

Repriza a 3-a a meciului Rapid – Dinamo se joacă la PlaySport LIVE!

La PlaySport LIVE, vom analiza cu oameni importanți din fotbalul românesc prestația jucătorilor de la Rapid și Dinamo și vom vorbi și despre frământările cu care se confruntă cele două formații în acest moment. De asemenea, vom discuta și despre cele mai interesante partide din playoff și playout!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3spQ2g4.