Resemnată că îl pierde pe Mbappe, PSG îi cere la schimb Realului un mare talent brazilian

Bordei Radu / 31.03.2021, 11:29
Resemnată că îl pierde pe Mbappe, PSG îi cere la schimb Realului un mare talent brazilian

Resemnată că îl pierde pe Mbappe, PSG îi cere la schimb Realului un mare talent. Parizienii încă mai speră ca Mbappe și Neymar să constituie atacul echipei pentru următorii ani. Prioritatea este, însă, păstrarea brazilianului, pentru că acesta aduce și câștiguri de imagine. Cu toate acestea Mbappe este un favorit al fanilor.

Clubul încearcă să prelungească contractul campionului mondial, scadent în 2022. Din păcate pentru gruparea din capitala Franței, negocierile nu au decurs bine. Nu este vorba de pretențiile financiare, PSG își permite salariul atacantului. Fotbalistul pare determinat să încerce o nouă provocare.

Resemnată că îl pierde pe Mbappe, PSG îi cere la schimb Realului un mare talent brazilian

Toată presa pare convinsă că Real Madrid va fi următoarea destinație a fotbalistului. Dacă nu în această vară, atunci sigur în următoarea. Mbappe nu a ascuns niciodată dorința de a juca în Spania. Real Madrid rămâne cel mai titrat club din lume și amrele vis al lui Mbappe. Mai ales dacă va avea șansa de a fi antrenat de idolul, Zinedine Zidane.

Vinicius poate să facă rocada cu Mbappe, de la Real la PSG

Chiar dacă speră ca Mbappe să semneze o nouă înțelegere cu PSG, șefii francezilor nici nu vor să îl piardă gratis pe Mbappe. Mai ales după investiția mare făcută în el. De aceea conducerea pariziană a început să creioneze planurile de viitor. Și a pus pe lista cu potențiali înlocuitori un star al Realului.

Kylian Mbappe nu vine ieftin: Real trebuie să spargă banca să îl transfere în această vară

Un asemenea transfer nu va fi ușor de realizat, mai ales în timp de pandemie. Realul va trebui să scoată din buzunar peste 150 de milioane de euro ca să îl transfere pe atacant. La doar 22 de ani, Mabppe este văzut drept urmașul lui Messi și Cristiano Ronaldo. Francezul este considerat starul viitorului, următorul Balon de Aur pentru mulți ani de acum încolo.

De aceea PSG îl evaluează la aproape 220 de milioane de euro. Dar francezii vor să renunțe la o parte din bani, pentru a-l aduce pe Vinicius, de la Real.

Reușește Real să strângă banii necesari?

Madrilenii nu ar zice nu cedării lui Vinicius. Brazilianul a arătat că are un potențial mare, dar este foarte inconstant. Madrilenii vor să și vândă cel puțin 6 staruri în această vară, pentru a strânge bani pentru aducerea lui Mbappe. Dacă vor putea plăti 160 de milioane și îl vor include pe Vinicius în tranzacție, atunci PSG îl va lăsa pe Mbappe să plece.

Florentino Perez nu crede că acest lucru este imposibil, mai ales că Real nu a făcut investiții majore în ultimul an. Dar totul depinde de despărțirea de fotbaliști ca Sergio Ramos, Isco, Marcelo sau Gareth Bale.