Resemnată după eșec, Simona Halep le-a transmis un mesaj emoționant fanilor de la Moscova!

Giosanu Catinca / 23.10.2021, 08:45
Resemnată după eșec, Simona Halep le-a transmis un mesaj emoționant fanilor de la Moscova!

Simona Halep s-a oprit în sferturi la Kremlin Cup. Sportiva de la malul mării a fost învinsă de Maria Sakkari (7 WTA), scor 4-6, 4-6. Imediat după înfrângerea cu jucătoarea de 26 de ani, românca le-a transmis un mesaj emoționant fanilor de la Moscova.

Simona Halep, eliminată de la Kremlin Cup

Simona Halep și-a încheiat parcursul din cadrul turneului WTA 500 de la Moscova în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de Maria Sakkari în două seturi. Nivelul primului set al sfertului de finală dintre cele două a fost unul extraordinar. Forța din forehand-ul grecoaicei și urcările ei inspirate la fileu erau puse față în față cu inteligența și cu passing-urile Simonei.

Sakkari a condus cu 4-1, însă Halep a dat semne că poate reveni. A făcut 4-5 și a luptat pentru egalare, însă când jocul îi mergea româncei, sportiva de 26 de ani a profitat de serviciul mai puternic și mai plasat, iar apoi a punctat cu forehand-ul. Ultimul game din primul set a fost extrem de spectaculos și a fost și cel mai lung al meciului.

Actul secund a început cu o dominare totală a grecoaicei. Maria a lovit cu multă încredere, a avut și o doză de șansă, multe lovituri care au prins la limită terenul. La a patra minge de set a grecoaicei, Halep a jucat superb, după ce a luat mingea din drop demivoleu. Meciul a fost închis de Sakkari după o oră și 45 de minute, iar Simona Halep s-a ales cu un cec de 15.500 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Mesajul Simonei Halep după eșecul de la Moscova

După meci, Simona Halep a postat un mesaj pe contul ei de Twitter. Sportiva a ținut să le mulțumească organizatorilor de competiției din Rusia și a precizat că pentru ea urmează ultimul turneu din acest an. Este vorba despre Transylvania Open, competiție ce va avea loc săptămâna viitoare, la Cluj-Napoca.

Moscova, îți mulțumesc pentru o săptămână minunată în care am progresat. Următoarea oprire și ultima din acest sezon – Cluj”, a scris Simona Halep pe pagina sa oficială de Facebook.

Turneul WTA 250 Transylvania Open de la Cluj-Napoca se va desfășura în perioada 23-31 octombrie. Competiția se anunță deosebit de interesantă. Pe tabloul principal figurează nume precum Garbine Muguruza, Simona Halep sau Emma Răducanu.