Rețeta secretă pentru 50% profit în plus pe biletul tău!

Dumitru Adrian 28.11.2022, 10:57
Rețeta secretă pentru 50% profit în plus pe biletul tău!

Îți place să urmărești toate meciurile de la acest Mondial, simți că deja le-ai luat pulsul naționalelor și e mult mai ușor să alegi variantele corecte de pariere. Doar că, orice ai face, cota finală a biletului tău e relativ mică, în ciuda numărului de meciuri de pe el. Azi îți prezentăm rețeta secretă de la Mozzart Bet cu care totul crește cu 50%! Și doar AICI, pe mozzartbet.ro, e posibil!

Urmează meciurile decisive în fiecare grupă de la Cupa Mondială din Qatar, așa că depinde doar de tine dacă știi să transformi ocazia într-un câștig decisiv și pentru bugetul tău. Noi îți prezentăm toți pașii din acest Super Multi Bonus Special cu care Mozzart Bet te așteaptă în fiecare zi.

Rețeta secretă pentru un câștig incredibil

Mozzart Multi Bonus are o sumedenie de oportunități pe care ți le punde la dispoziție. În linii mari, orice bilet cu un număr minim de evenimente care au o cotă minimă primește un câștig suplimentar de la Mozzart Bet. Dar noi ți-am pregătit rețeta secretă ca să obții cât mai mult posibil din meciurile decisive ale grupelor de la Mondial! Întâi, 3 pași simpli:

Intră AICI și pregătește-ți biletul cu rețeta secretă pe Mozzart Bet!

100 lei miză, câștig… 3.000 lei!

Ne-am ocupat noi și am studiat atent ofera campaniei Mozzart Bet și ți-am pregătit deja o variantă de bilet. Trebuie să știi că, pentru un câștig cu 50% mai mare decât ai fi avut în mod normal pe acest bilet, noi am îndeplinit deja condițiile.

Adică, avem 10 meciuri, fiecare cu cotă minimă 1,30, nu există niciun pariu de tip rezultat final. Rămâne doar ca tu să faci ceea ce e mai ușor de făcut. Adică să plasezi biletul în intervalul orar 10:00 – 12:00 sau 20:00 – 22:00, ca să profiți de Happy Hour la Mozzart Bet și din câștigul suplimentar de 40% să ajungi la cei 50%.

Dacă mizezi 100 lei, să spunem, în mod normal, la biletul nostru cu cotă minimă 20, ai câștiga 2.000 lei. Doar că la Mozzart Bet, câștigul e de… 3.000 lei!

Iată cele 10 partide decisive din grupele Mondialului pe care ți le propunem:

Ecuador – Senegal: gol Ecuador 

  • Mult mai convingători în joc până acum, sud-americanilor le e suficientă o remiză pentru calificare. Senegal se va deschide în defensivă pentru a câștiga.

Olanda – Qatar: 2-4 goluri 

  • Qatar a primit 2 goluri în fiecare meci până acum, iar batavii au nevoie de un succes la o diferență mai mare de scor decât ar avea Ecuador cu Senegal, pentru locul 1 

Iran – SUA: 2-6 goluri 

  • Meci cu miză fantastică, americanii se califică doar la victorie. Ne așteptăm ca orice gol marcat să declanșeze un joc pe contre, cu destul de multe reușite pe tabelă. 

Țara Galilor – Anglia: gol în prima repriză

  • După remiza cu SUA, englezii trebuie să își asigure rapid și fără probleme victoria și implicit calificarea din grupă, fără să lase galezilor șansa de a visa la ceva. 

Australia – Danemarca: gol în prima repriză 

  • Doar succesul califică nordicii, iar având în vedere diferența certă de valoare ne așteptăm la un asediu danez încă din startul partidei, având în vedere miza

Profită AICI de bonusul incredibil de la Mozzart Bet!

Tunisia – Franța: 1-3 goluri 

  • Francezii sunt deja în optimi, tunisienii doar cu o victorie pot spera la calificare. Greu de crezut. Cel mai probabil va fi un succes scurt al Franței, cu multe rezerve. 

Arabia Saudită – Mexic: 2-5 goluri 

  • Meci nebun, ambele au șanse de calificare într-o grupă complicată, primul gol va declanșa clar un joc pe contre și cu toate riscurile asumate de combatante 

Polonia – Argentina: 1-3 goluri 

  • Messi & co. se apropie încet-încet de așteptări, probabil vor învinge, dar forma lor din primele două meciuri nu ne indică un scor-fluviu la acest meci 

Canada – Maroc: 0-1 goluri repriza 1 

  • Echilibru mare la nivel de valoare, o dispută în care cel mai probabil ambele formații vor căuta să obțină victoria punctând decisiv pe final de meci 

Croația – Belgia: 0-1 goluri repriza 1 

  • Genul de  meci unde X final e mereu o opțiune bună. Fără asumarea unor riscuri majore, cele două reprezentative tari se vor anihila în primele 45 de minute 

Acum, intră AICI și pregătește-ți biletul pe Mozzart Bet! Rețeta secretă e la tine! Baftă!

Urmăriți Playsport.ro și pe