Revenirea lui Ianis Hagi la Rangers e aproape. Ce a anunțat Gică Hagi într-un interviu recent

Dragos Stefanescu 07.06.2022, 14:02
Revenirea lui Ianis Hagi la Rangers e aproape. Ce a anunțat Gică Hagi într-un interviu recent

Ianis Hagi se află în plin proces de recuperare după accidentarea suferită la începutul anului. Gică Hagi a oferit recent ultimele detalii despre refacerea fiului său. Managerul de la Farul a explicat că Ianis se află încă la jumătatea drumului până la revenirea pe teren.

Gică Hagi a anunțat cum decurge recuperarea lui Ianis

Ianis Hagi (23 de ani) se află în plin proces de recuperare după accidentarea suferită la începutul acestui an. Internaționalul român a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Astfel, Ianis a ratat întreaga a doua jumătate a sezonului, inclusiv finala de Europa League.

Gică Hagi a vorbit recent despre recuperarea fiului său. Managerul de la Farul a explicat că Ianis se află la jumătatea procesului de refacere. ”Regele” a anunțat că internaționalul român va mai lipsi de pe teren  încă 3 sau 4 luni.

Ianis e foarte bine. Am fost la finala Europa League și l-am văzut. Acum o să-l văd o perioadă mai lungă, pentru că vine în vacanță cu noi. A făcut 50% din recuperare și mai are 50% de făcut. Genunchiul lui este la fel de puternic ca înainte.

Probabil e chiar mai puternic ca înainte de accidentare. Este pe drumul bun, iar recuperarea a mers foarte bine. Ianis va trece peste acest moment dificil din carieră. Dar o să mai dureze 3 sau 4 luni până ca el să revină”, a spus Gică Hagi, potrivit celor de la The Harold.

Cum decurge o zi din perioada de recuperare a lui Ianis Hagi

Ianis Hagi își ține la curent fanii cu toate aspectele recuperării sale. Internaționalul român a postat  un nou clip video pe pagina sa de Facebook, prin intermediul căruia a arătat cum s-a desfășurat o zi obișnuită de recuperare din luna aprilie. Mai exact, de pe data de 17 aprilie, atunci când echipa sa a câștigat derby-ul cu Celtic din semifinalele Cupei Scoției, scor 2-1.

Ianis a mers la sala de forță din centrul de recuperare de la Amsterdam alături de preparatorul fizic. Acolo, el a tras din greu pentru a ajunge din nou la un nivel ridicat de masă musculară. Ulterior, el a arătat câteva imagini cu genunchiul său. După aceea, Ianis Hagi a urmărit partida echipei sale și a fost încântat de rezultatul final.

Așadar, începutul unei noi săptămâni, noi obiective, mai multă muncă, așa că înapoi la treabă. Prima zi din săptămână este mereu cea mai plăcută pentru că faci mai multe exerciții, ridici greutăți mai mari și vezi progresul.

Cel mai mult îmi place când lucrez cu Jared, preparatorul fizic. Datorită acelor mișcări cu care trebuie să te obișnuiești din nou, începând cu mers normal și continuând marș sau pași laterali. Pare că e ușor, dar nu e. Evident, pentru cineva cu o astfel de accidentare”, a spus Ianis Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe