Revine FCSB pe Arena Națională? Gigi: „E cel mai bun gazon din România. Pe mine mă interesează campionatul!”

Marian Cărăvan 09.04.2021, 13:26
Revine FCSB pe Arena Națională? Gigi: „E cel mai bun gazon din România. Pe mine mă interesează campionatul!”

Deși inițial derby-ul cu Universitatea Craiova era programat pe Arena Națională, FCSB a fost obligată să dispute meciul la Giurgiu. Cel mai mare stadion al țării va fi pregătit pentru meciurile de la Euro 2020. Roș-albaștrii și-au manifestat nemulțumirea că nu pot juca meciurile de „acasă” în București. Patronul FCSB, Gigi Becali, laudă gazonul de pe Arena Națională.

Florin Tănase, nervos după meciul cu Craiova

Florin Tănase și-a spus oful la finalul meciului de la Giurgiu. O remiză albă în derby-ul etapei a 29-a din Liga 1, în care căpitanul și golgheterul roș-albaștrilor a trecut pe lângă gol. Revenit de la acțiunea echipei naționale, Tănase a fost integralist în meciul contra oltenilor. La finalul confruntării a trimis săgeți către administrația locală bucureșteană. Florin Tănase a făcut o declarație cu iz de ironie, pentru că „un punct în deplasare e bine”. Aluzie la faptul că FCSB nu a fost lăsată să joace meciul cu Craiova pe Arena Națională.

Important este că nu am pierdut şi suntem pe primul loc. Este un rezultat echitabil, plus că am jucat în deplasare. Un punct în deplasare e bine. Le mulţumim celor de la Primăria Bucureşti pentru că ne-au lăsat să jucăm acolo. Sper să ne obişnuim şi în noua casă şi să câştigăm. Din păcate astăzi nu am reuşit să marcăm. În primul rând eu am ratat două situaţii foarte bune. A avut o intervenţie foarte bună Pigliacelli”, a spus Florin Tănase.

FCSB are interzis pe Arena Nationala
FCSB are interzis pe Arena Nationala

Revine FCSB pe Arena Națională? Gigi Becali laudă gazonul

După meciurile cu Macedonia de Nord și Germania, disputate de „tricolori” în campania de calificare la CM 2022, gazonul de pe Arena Națională a fost schimbat. Un gazon hibrid, pentru importantul eveniment pe care îl va găzdui țara noastră în luna iunie. Bucureștiul a primit patru meciuri de la turneul final al EURO 2020, competiție de la care, din păcate, România va lipsi. Schimbarea gazonului a dat naștere speculațiilor conform cărora FCSB ar reveni pe Arena Națională. Evident, că Gigi Becali și-ar dori să joace aici și vine cu argumente solide. Patronul FCSB laudă gazonul impecabil de pe Arena Națională.

Într-adevăr, s-a pus un nou gazon pe Arena Națională. Înteleg că este unul cum nu a mai fost până acum, gazon hibrid. Va fi cel mai bun gazon din România. Nu ne lasă să jucăm pe el. Vor să-l protejeze pentru Campionatul European. Asta este, vom juca la Giurgiu. pe mine, mă interesează să câștigăm campionatul. Dacă ai valoare, joci oriunde”, a spus Gigi Becali, conform digisport.ro.

Prin urmare, FCSB nu are încotro și va juca practic în deplasare tot play-off-ul. Lider în Liga 1, FCSB dispută sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 19:00, ultimul meci din sezonul regular. Elevii lui Toni Petrea joacă în deplasare, pe terenul celor de la Sepsi, echipă pe care o vor întâlni și în play-off.