Rică Răducanu, de pe patul de spital, unde e internat cu Covid: „Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Sperăm să scăpăm!”

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 18:01
Rică Răducanu, de pe patul de spital, unde e internat cu Covid: „Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Sperăm să scăpăm!”

Rică Răducanu trece printr-o adevărată cumpănă, după ce el şi soţia sa au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi sunt internaţi la Spitalul Victor Babeş, din Capitală. Fostul portar al Rapidului spune că starea sa este una relativ bună, dar soţia sa este cea care a avut probleme mai mari. Un optimist din fire, Răducanu speră că el şi soţia vor reuşi să învingă şi cel mai temut virus al acestor vremuri.

Rică Răducanu, 74 de ani, a câştigat trei trofee cu Rapid şi unul cu Steaua. Are 61 de selecţii la echipa naţională

Bine că am televizor în cameră. Mai am cinci zile, trebuie să stau internat 14. Soția mea e mai bine azi, i-au mai dat medicamente. Nu doresc nimănui să treacă prin asta. Sperăm să scăpăm, nu ne mai plângem acum. Să fiți sănătoși, să scăpăm de nebunia asta. Sper să ne vedem sănătoși, așa cum ne știm”, a spus Rică Răducanu pentru Digi Sport.

Soţia lui Rică Răducanu a avut nevoie de oxigen, iar starea ei a fost critică pentru o perioadă. Ultimele ore au adus o evoluţie pozitivă pentru ea, dar este în continuare monitorizată atent. Vineri seară, Răducanu era mult mai pesimist într-o discuţie pe care a avut-o la emisiunea lui Cătălin Măruţă, la ProTV.

Ce să mai zic, nu vedeţi că suntem aproape morţi, nu îmi mai arde de nimic. Dacă ne sunaţi, ne mai ridicaţi moralul. Nevastă-mea e mai binişor, i-au făcut perfuzii. Eu stau în pat, mi-au făcut două injecţii în burtă. Mai apuc să vorbesc cu nevastă-mea doar pe Whatsapp, îmi pune poze cu ea, vorbeşte, e mai binişor, dar nu prea”, a mai spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu, 74 de ani, a jucat de-a lungul carierei pentru Rapid, Sportul, Steaua, FCM Reşiţa, FC Baia Mare şi Rocar. A adunat şi 61 de selecţii pentru naţionala României. Rică Răducanu a câştigat titlul de campion cu Rapid, în 1967. A jucat pentru giuleşteni timp de 10 ani, între 1965 şi 1975. A mai luat şi două Cupe ale României cu Rapid, în 1972 şi 1975. La Steaua a petrecut un singur sezon şi a câştigat Cupa României în 1979.

Urmăriți Playsport.ro și pe