Rică Răducanu nu are timp de odihnă la mare! Cu ce se ocupă toată ziua fostul mare portar

Giosanu Catinca / 02.08.2022, 15:48
Rică Răducanu nu are timp de odihnă la mare! Cu ce se ocupă toată ziua fostul mare portar

Rică Răducanu se află zilele acestea la mare. Fostul jucător al Rapidului deține, împreună cu un văr, terasa „Sirena”, din Neptun. Unii cred că fostul internațional a plecat în concediu să se relaxeze. De fapt, el muncește la afacerea familiei. Cu ce se ocupă toată ziua fostul mare portar.

Dezvăluirile lui Rică Răducanu

Rică Răducanu a împlinit, de curând, frumoasa vârstă de 76 de ani. Fostul portar are anumite probleme de sănătate, dar nu fuge de muncă. El trage din greu alături de familia sa.

După ce încheie ședințele de terapie, pentru ameliorarea problemelor de sănătate, Rică Răducanu se întoarce la terasă, pentru a-i convinge pe turiști să încerce să guste produsele pe care le comercializează.

Unii oameni au rămas plăcut surprinși și au devenit clienți fideli, spre încântarea fostului internațional. El obișnuiește să îi recompenseze cu câte un banc sau, după caz, cu un autograf.

Cum își petrece fostul portar vacanța de vară

Rică Răducanu este obșnuit să petreacă vara pe litoralul românesc. An de an el merge la Neptun, pentru a se asigura că afacerea familiei funcționează cum trebuie. El a declarat că terasa lui nu duce lipsă de clienți.

Fostul portar îi abordează pe oameni pe stradă și îi convinge să cumpere fie o porție de hamsie, fie alte preparate românești.

Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment. Vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate. Nu cunosc salariile angajaților. Bucătar este Costică, văru-miu. La bar e Marinică. Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: ”Hai, la Rică, să mâncăm! Și așa a rămas de ani de zile.”, a declarat Rică Răducanu, pentru Ego.ro.

”Nu mă bag cu banii, eu sunt cu vrăjeala aici”

Rică Răducanu a recunoscut că uneori pune și el mâna pe tavă și servește clienții la masă. Fosta glorie a fotbalului românesc a vorbit și despre prețurile preparatelor din carne.

Cei care vor să calce pragul terasei lui Rică Răducanu o pot face cu maximă încredere. Fostul portar spune că prețurile sunt foarte accesibile. O tochitură de pește cu mămăliguță costă numai 27 de lei. Un platou pescăresc se vinde cu 37 de lei, în timp ce o porție de crap costă 12 lei.

Nu este foarte mult, nici nu prea am scumpit, ca să vină lumea. Mâncarea este foarte bună. Uneori mai servesc și eu, mai stau printre mese, ca să destind atmosfera.”, a mai spus Rică Răducanu, pentru sursa citată.