Robert Popa nu și-a pierdut încrederea după egalul cu Mioveni „Până nu fluieră arbitrul, speranța moare ultima”

Moldoveanu Camelia / 01.04.2022, 19:51
Robert Popa nu și-a pierdut încrederea după egalul cu Mioveni „Până nu fluieră arbitrul, speranța moare ultima”

FCU Craiova a suferit în minutul 8 eliminarea lui Diallo, rămânând în 10 oameni. Cartonașul roșu l-a determinat pe Nicolo Napoli să schimbe strategia de joc și pare că a fost decizia corectă.

În ciuda inferiorității numerice, oltenii au reușit să obțină un punct pe Ion Oblemenco. Huyghebaert, marcatorul golului egalizator, a înscris pentru prima dată de când a ajuns în Bănie.

Robert Popa a luptat până la fluierul final

Cu toate că FCU Craiova s-a aflat în inferioritate numerică încă din minutul 8 și a fost condusă din minutul 59, nu a renunțat la luptă. Elevii lui Nicolo Napoli au terminat un meci dificil cu scorul de 1-1.

De menționat este faptul că după eliminarea lui Diallo, Kovacs Istvan a avut parte de scandări xenofobe din partea galeriei oltenilor. Ulterior, aceeași galeria l-a blamat și pe Adrian Mititelu.

A fost un meci dificil, ne așteptam la un astfel de meci. Este o echipă agresivă pozitiv, fac o fază de contraatac foarte bine. La ce ocazii au avut acest punct este enorm. Până nu fluieră arbitrul, speranța moare ultima.

Suntem o echipă greu de pierdut, cu ajutorul fanilor, cu ajutorul terenului bun care ne ajută să pasăm. Reușim să ne facem jocul nostru combinativ.

Cu Dinamo tot un derby este. Luăm puncte și ne așezăm tot mai sus în clasament.

(n.r. prestația de la naționala U 19) Eu sunt un tip mai rece, foarte greu de atins, însă această calificare m-a cutremurat. Mă bucur că am pus osul la o calificare. Să intrăm în primele cinci.”, a spus Robert Popa.

Albu a părut mulțumit după egalul cu Mioveni. Fotbalistul celor de la FC U Craiova a subliniat faptul că stadionul și gazonul bun le-au fost de ajutor.

Din fericire pentru noi pot să spun că e un punct câștigat, dar la început speram să luăm cele trei puncte. Pot doar să-mi felicit echipa pentru acest punct binemeritat. Este o presiune pe care au pus-o ei având un om în plus. Însă, pe final am înscris.

Contează foarte mult să câștigăm. Avem un stadion mare și un gazon bun. În momentul de față rămânem la același avantaj față de ei.

Chiar dacă și Dinamo are probleme foarte mari, trebuie să intrăm 100%. Nu vreau să ne păcălim cu asta.”, a declarat Albu.

FCU Craiova 1948 – CS Mioveni, echipele de start

FCU Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Baeten, Asamoah, Achim, Van Durmen – Bălan, Compagno
Rezerve: Paramatti, Bușu, D. Albu, Blidar, Popa, C. Albu, Marquet, Sidibe
Antrenor: Nicolo Napoli

CS Mioveni: I. Popescu – Al. Iacob, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Trif, L.Dumitru, Lixandru, Șerbănică – Buziuc, Rusu
Rezerve: Ducan, Burnea, Blănaru, Vereș, Voinea, Tomczyk, Coșereanu, Panait, Oancea
Antrenor: Alexandru Pelici

Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova
Arbitru: Kovacs Istvan (Carei) / A1: Marinescu Vasile (Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca)