Românii de la Parma, schimbați între ei în super-duelul cu Inter, din Serie A. Cum s-au descurcat Man și Mihăilă

Bordei Radu / 05.03.2021, 12:26
Românii de la Parma, schimbați între ei în super-duelul cu Inter, din Serie A. Cum s-au descurcat Man și Mihăilă

Românii de la Parma, schimbați între ei în super-duelul cu Inter, din Serie A. Echipa italiană se află pe marginea prăpastiei, iar rezultatele se lasă așteptate. Dacă lucrurile nu se remediază repede, Man și Mihăilă vor juca din sezonul viitor în liga secundă din Peninsulă.

Totuși, nu erau mari speranțe de la meciul cu Inter, liderul la zi și cea mai bună echipă din Serie A. Chiar și așa au existat multe elemente pozitive. Iar Dennis Man, titular la Parma, n-a făcut un meci rău, până în momentul schimbării.

Românii de la Parma, schimbați între ei în super-duelul cu Inter, din Serie A. Cum s-au descurcat Man și Mihăilă

Pentru că știa că nu are nimic de pierdut, antrenorul D’Aversa a mers pe mâna atacantului adus de la FCSB încă din primul minut. Fanii au mari așteptări de la jucătorul care a costat gruparea italiană 13 milioane de euro. Chiar dacă nu a avut timp să se adapteze la noul campionat în care evoluează, Man a jucat cu curaj în fața unei echipe cu staruri ca Lukaku sau Eriksen.

Mihăilă n-a adus plusul așteptat de fanii Parmei

Man a încercat să se implice cât mai mult și, chiar dacă nu s-a apropiat foarte mult de poarta adversă, tot a căutat să creeze șanse importante pentru colegii săi. Fotbalistul român a fost remarcat pentru calitatea paselor sale, nu a greșit decât una în 45 de minute. A reușit și două șuturi la poartă și a câștigat și 4 dueluri, conform presei italiene.

O lovitură l-a scos din joc

Dacă nu ar fi existat duelul cu Bastoni, de la jumătatea primei reprize, când a fost făcut KO, probabil Man ar fi continuat. Din cauza faptului că acuza amețeli, românul a fost forțat să rămână la cabine, după pauză. Totuși, Man a fost apreciat pentru evoluția sa. Românul a fost notat cu 6,8 și suporterii Parmei speră să vadă mai multe de la român în meciurile următoare.

Valentin Mihăilă nu s-a remarcat cu nimic și nu a reușit să ajute echipa să salveze măcar un punct în fața Interului. De la atacantul venit de la Craiova, așteptările sunt mai mari. Fotbalistul a venit din toamna trecută, dar problemele de sănătate l-au ținut departe de teren. Antrenorul D’Aversa așteaptă mai mult de la fostul oltean. Jucătorul trebuie să arate că îl poate înlocui pe veteranul Gervinho și să aducă o scânteie în atacul Parmei.

Echipa lui Man și Mihăilă încă mai poate spera la salvare. 6 puncte despart trupa lui D’Aversa de locul care asigură prezența în Serie A.