Românii iau cu asalt Arena Națională la meciul cu Belarus! Iordănescu schimbă echipa! Prefațăm meciul, cu Helmuth Duckadam, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Sorin Chiriac 28.03.2023, 10:16
Românii iau cu asalt Arena Națională la meciul cu Belarus! Iordănescu schimbă echipa! Prefațăm meciul, cu Helmuth Duckadam, în DIRECT, la Playsport LIVE!

Interes major pentru meciul de astăzi, de la 21:45, dintre naționala de fotbal a României și cea a Belarusului! S-au vândut peste 25.000 de bilete, iar diseară sunt așteptați în jur de 40.000 de spectatori pe Arena Națională! După victoria chinuită cu Andorra, scor 2-0, românii așteaptă mai mult din partea elevilor conduși de selecționerul Edi Iordănescu!

Astăzi, o nouă ediție a emisiunii tale online favorite, Playsport LIVE, în care moderatorul Sorin Chiriac și invitatul său, fostul mare portar Helmuth Duckadam, vor analiza prestația naționalei României cu Andorra și vor prefața meciul cu Belarus!

Belarus, o echipă de bătut!

Tricolorii au neapărată nevoie de victorie pentru a lupta, cu șanse reale, la calificarea la turneul din Germania. Belarus este o națională ce se prezintă a fi mai slabă decât România. În prima etapă, eu luat cinci goluri de la favorita grupei, Elveția, care va juca în această seară contra Israelului.

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale, a vorbit despre partida cu Belarus, la finalul meciului cu Andorra. El spune că este foarte important ca prima cațiune din preliminariile EURO 2024 să se încheie cu două victorii.

Trebuie să facem un joc foarte bun cu Belarus şi să închidem această acţiune de două meciuri cu 6 puncte. Pentru o calificare trebuie să învăţăm să suferim, să ne sacrificăm, să luptăm!

Schimbă echipa Iordănescu?

Este de așteptat ca selecționerul Edward Iordănescu să opereze cel puțin două modificări în echipa de start, contra reprezentativei din Belarus.

Faţă de partida din Andorra, Iordănescu jr. va miza, cel mai probabil, pe Florin Tănase. De asemenea, în formula de start îşi va găsi loc şi mijlocaşul de la Farul Constanţa, Tudor Băluţă.

Ionuţ Radu e de neclintit dintre buturi, iar linia de fund va rămâne, la rândul ei, nemodificată. Selecţionerul e mulţumit de modul în care a funcţionat duo-ul Radu Drăguşin-Andrei Burcă şi îşi doreşte să le ofere continuitate acestora.

În lipsă de alte soluţii, Iordănescu jr. va începe din primul minut cu Deian Sorescu în flancul stâng. Chiar dacă jucătorul de la FCSB s-a consacrat pe postul de fundaş dreapta, selecţionerul e obligat să îl titularizez pe acesta în stânga, după ce Camora, Bancu, Vătăjelu şi Ganea s-au accidentat. Apărarea va fi întregită în dreapta de fundaşul spaniolilor de la Huesca, Andrei Raţiu.

ROMÂNIA: Radu – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin, Băluță, Stanciu – Man, Alibec, Fl. Tănase.

Belarus: Kudravets – Poliakov, Volkov, Iuzepciuk, Malkevich, Selyava – Kovalev, Iablonski, Ebong, Grechikho – Khvashchinskiy.

Programul naționalei României

28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveția – Israel (21:45)

16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveția (21:45)

19 iunie 2023: Elveția – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45)

9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveția (21:45)

12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)

12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)

15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)

18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)

21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45).

Analizăm jocul naționalei alături de voi, la Playsport LIVE!

Jurnalistul Sorin Chiriac, împreună cu invitatul său, fostul mare portar Helmuth Duckadam, vor analiza prestația naționalei României cu Andorra și vor prefața meciul cu Belarus! Vom intra, așa cum facem de fiecare dată, în legătură directă cu voi, suporterii. Nu rata Playsport LIVE, în DIRECT, astăzi, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este o emisiune online, programat[ în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl. 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe