Ronaldo a fost prădat de hoți. Pagubă de 3 milioane de euro pentru fostul mare atacant. Un star de la PSG, implicat în eveniment

Gabriel-Alexandru Ioniță / 28.06.2022, 09:52
Ronaldo a fost prădat de hoți. Pagubă de 3 milioane de euro pentru fostul mare atacant. Un star de la PSG, implicat în eveniment

Una dintre casele brazilianului Ronaldo Nazario, situată în Ibiza, a fost jefuită în cursul zilei de duminică. Potrivit primelor informații, pagubele materiale s-ar ridica la nu mai puțin de 3 milioane de euro, deși nu se știe exact până în acest moment ce obiecte au fost subtilizate.

Vila lui Ronaldo Nazario din Ibiza a fost spartă de hoți în timpul în care ea fusese închiriată de Verratti

Conform Diario de Ibiza, în acel moment vila acționarului de la Real Valladolid era închiriată de italianul Marco Verratti, starul lui PSG, care își petrecea acolo vacanța alături de câțiva apropiați. Din fericire, ei nu se aflau în casă în momentul în care s-a petrecut jaful. În caz contrar, ei ar fi riscat să fie agresați de cei care au dat spargerea. A fost demarată o anchetă pentru a se afla identitatea făptașilor și pentru ca aceștia să fie prinși și aduși în fața legii.

În ultima perioadă s-au înmulțit evenimentele de acest gen. Mai mulți actuali sau foști fotbaliști cunoscuți au devenit victimele hoților. Cel mai recent, spaniolul Dani Olmo, de la RB Leipzig, a fost „deposedat” de un ceas Rolex în valoare de 30.000 de euro. După ce acesta i-a fost smuls chiar de la mână, în plină stradă.

Episodul se putea sfârși tragic, întrucât fratele lui Olmo, Carlos, care era alături de el în acel moment, a alergat după hoți. Aceștia s-au urcat într-o mașină și au pornit în mare viteză, iar Carlos Olmo a căzut în încercarea de a-i opri. El a avut nevoie de îngrijiri medicale după această scenă.

În urmă cu aproximativ două luni, Emerson Royal, fundașul dreapta brazilian al lui Tottenham, era să o pățească mult mai rău. Aflat în vacanță în țara natală, el a fost victima unei tentative de jaf armat, asemenea celor pe care le vedem în filme. Nu mai puțin de 29 de focuri de armă au fost trase atunci în Sao Paolo, dar fotbalistul a scăpat în cele din urmă doar cu o sperietură groaznică.

Fostul mare atacant brazilian pregătește o campanie spectaculoasă de achiziții la Valladolid

Nu se știe încă dacă Ronaldo Nazario își va putea recupera măcar o parte din prejudiciu după acest jaf. Fostul mare atacant brazilian are planuri mari în această vară cu Real Valladolid. Echipă la care a devenit acționar majoritar și care a revenit în La Liga.

Potrivit sport.es, el își dorește să îi aducă la echipă pe conaționalii Dani Alves și Marcelo, ambii liber de contract după ce s-au despărțit de Barcelona, respectiv Real Madrid la finalul sezonului trecut.