Ronaldo, mesaj direct pentru Kylian Mbappe după ce francezul a ales să rămână la PSG. “El știe ce e Real Madrid”

Gabriel-Alexandru Ioniță 08.06.2022, 23:54
Ronaldo, mesaj direct pentru Kylian Mbappe după ce francezul a ales să rămână la PSG. “El știe ce e Real Madrid”

Kylian Mbappe a decis să rămână în cele din urmă la Paris Saint-Germain, deși spusese în mai multe rânduri că și-ar dori să evolueze pentru Real Madrid în cariera sa. Și a generat astfel un val uriaș de reacții în fotbalul european. Foarte mulți oameni, în special dintre simpatizanții clubului blanco, l-au criticat în termeni destul de duri pe starul francez și l-au acuzat de lipsă de caracter. Dar și că a ales banii în detrimentul visului său.

Totuși, există și oameni apropiați de Real Madrid care nu îl condamnă pe Kylian Mbappe pentru alegerea făcută. Printre aceștia se numără chiar Ronaldo Nazario, omul care a intrat definitiv în istoria clubului de pe Santiago Bernabeu după prestațiile sale din perioada 2002-2007.

Ronaldo a dezvăluit că i-ar fi plăcut ca Mbappe să ajungă în La Liga

Fostul mare fotbalist brazilian, care este în prezent co-acționar la Real Valladolid, consideră că Mbappe este un „bun” al fotbalului mondial și că nu contează în mod special competiția în care evoluează. Totuși, Ronaldo a spus că i-ar plăcea foarte mult să îl vadă într-o zi pe francez în La Liga, dar nu a dorit să îl sfătuiască în acest sens.

Mi-ar fi plăcut să vină în liga spaniolă, însă la final a decis să rămână la PSG. Vom continua să ne bucurăm de el acolo pentru că este o bijuterie a fotbalului mondial. Nouă, iubitorilor fotbalului ne place să îl vedem jucând în oricare loc. Deși mie mi-ar plăcea să vină în LaLiga. Nu am ce sfaturi să îi ofer. El cunoaște deja ce e Real Madrid, decizia lui a fost să continue în Franța”, a spus Ronaldo Nazario potrivit Mundo Deportivo.

Benzema a negat zvonurile conform cărora relația dintre el și colegul său de la naționala ar avea de suferit după evenimentele recente

De asemenea, recent, și Karim Benzema s-a exprimat în spațiul public referitor la acest subiect. Au existat zvonuri conform cărora atacantul lui Real Madrid ar putea fi supărat pe colegul său din naționala Franței în urma refuzului acestuia de a semna cu campioana Spaniei. Benzema a infirmat însă categoric aceste speculații și a explicat că este împăcat cu decizia luată de Kylian Mbappe.

Îmi doream ca el să-și îndeplinească visul și să joace la Real Madrid, împreună cu mine. A ales PSG, trebuie să-i respectăm decizia. E tânăr, are multă responsabilitate pe umerii săi. Ne vom bucura să jucăm împreună la națională. Nu e nicio problemă din acest punct de vedere. Fiecare își ia propriile decizii”, a spus Benzema, conform francezilor de la Telefoot.

Președintele Franței s-a implicat direct în păstrarea lui Kylian Mbappe de către PSG. Au apărut primele informații

 

Urmăriți Playsport.ro și pe